Pestra ponudbo modernih naslonjačev različnih dimenzij v podjetju Feydom

Naslonjač predstavlja kos pohištva, ki ponuja veliko udobja, hkrati pa prostor popestri in ga dopolni. Veliko strank se za nakup naslonjača odloči hkrati z nakupom sedežne garniture. Posledično velikokrat prevlada odločitev po naslonjaču v enaki barvi in tkanini, kot je sedežna garnitura sama. Vendar je lahko odlična odločitev tudi, če se stranka odloči za naslonjač, ki je komplementaren sedežni garnituri in tako prostor dodatno popestri. V podjetju FEYDOM izdelujemo unikatne, trpežne in kvalitetne naslonjače, ki ponujajojo veliko udobja. Naslonjači so narejeni iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki fotelju zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Dolga življenjska doba in izjemno udobje pa sta le 2 izmed mnogih lastnosti naših izdelkov. Fotelji in naslonjači ponujajo tudi praktično odlagalno površino pod sedalom, ki je enostavno dostopna, vanjo pa lahko tako shranimo predmete, ki jih redkeje uporabljamo in s tem poskrbimo, da je naš dom pospravljen in čist.

naslonjač
Enostavno vzdrževanje tkanin zagotavlja dolgo življenjsko dobo modernega naslonjača


Stranke lahko pri nas izbirajo med različnimi vrstami in barvami tkanin. Vzorce tkanin za ugodne naslonjače si lahko stranke ogledajo na spletni strani ali pa se oglasite v našem salonu sedežnih garnitur v Ljubljani in izkusite kvaliteto uporabljenih tkanin. Vse tkanine so odporne in kakovostne, kar omogoča, da bo izdelan naslonjač dolgo časa izgledal kot nov. Tkanine, ki jih ponujamo, so primerne tudi za čiščenje in tako omogočajo enostavno vzdrževanje. Fotelje in naslonjače lahko stranke popestrijo tudi z blazinami, ki bodo vrhunsko zaključile design sedežne garniture. Blizine ponujamo v različnih izvedbah - znotraj njih pa v različnih barvah in materialih. Strankam priporočamo, da se ob odločitvi za nakup blazin odločijo za nakup v komplementarnih barvah, saj bodo takšne blazine naslonjač poživile in prostoru dodale piko na i.

naslonjači


Kako ravnati ob nakupu sedežne garniture in naslonjača hkrati? - Priporočamo inovativnost in drznist!

Mnogo strank se odloči za nakup sedežne garniture in naslonjača hkrati. V največ primerih se stranke odločijo za nakup sedežnih garnitur in naslonjačev v istih barvah, tisti najbolj drzni pa se odločijo za komplementarne barve sedežne in naslonjača. V tem primeru - ko se stranke odločijo za nakup sedežne garniture in naslonjača v komplementarnih barvah - lahko kose pohištva z blazinami odlično povežejo v celoto. Kljub temu pa je potrebno biti pozoren, da so blazine skladne tako s sedežno garnituro kot tudi z naslonjačem in seveda stilom vaše dnevne sobe.

VEČ O SEDEŽNI GARNITURI PO MERI


Pestra je tudi ponudba najrazličnejših sedežnih garnitur


V podjetju FEYDOM pa ne ponujamo zgolj foteljev in naslonjačev, pač pa se lahko pohvalimo tudi s pestro zbirko sedežnih garnitur. Ker so sedežne garniture sestavljene iz več modulov, lahko dimenzije sedežne garniture poljubno prilagajamo željam stranke, prav tako pa se lahko stranka odloča med več različnimi oblikami sedežnih garnitur. Dan danes so vse bolj popularne kotne sedežne garniture in sedežne garniture v obliki črke U, ki so prostorne in tako ponujajo dovolj prostora za sproščeno druženje s prijatelji in družino. Vse sedežne garniture izdelane tako, da vam bodo dolgo služile, prav tako pa so dobavljive v različnih tkaninah in barvah. Sedežne garniture so tudi zelo praktične, saj se pod vsakim sedalom nahaja obilica prostora, ki lahko služi shranjevanju najrazličnejših predmetov, zraven tega pa se lahko stranke odločijo tudi za naročilo sedežne garniture, ki se lahko sestavi v ležišče.


Ugodne naslonjače si lahko ogledate na spletu ali v našem salonu

Ob ogledu naše spletne strani ne spreglejte naslonjačev v akciji. Pred nakupom ugodnega naslonjača ali sedežne garniture vse stranke vabimo, da se oglasijo v našem salonu v Ljubljani, kjer bomo z veseljem pomagali z nasveti in tako pripomogli k nakupu sedežne garniture in naslonjača, ki bosta povsem zadovoljila želje in potrebe naših strank. Na voljo smo od ponedeljka do petka od devete do devetnajste ure in v soboto od devete do trinajste ure.