Pred nakupom sedežne garniture se je potrebno odločiti o obliki in materialu sedežne

Pred nakupom sedežne garniture je izjemno pomembno, da o samem nakupu dobro premislimo. Premisliti moramo tako o izgledu sedežne garniture, kot tudi o njeni obliki in o materialu iz katerega želimo, da sestoji. Prav material je tisti, ki doda piko na i izgledu sedežne garniture, zato velja o njem dobro premisliti in izbrati najprimernejšega.

sedežna garnitura

Kotne sedežne garniture ponujajo obilico prostora, ki ga lahko s pridom izkoristimo

Stranke se dan danes veliko krat odločajo za kotne sedežne garniture, ki ponujajo obilico prostora in tako zagotavljajo prijetno in sproščujoče druženje s prijatelji in družino. So izjemno prilagodljive, saj jih lahko postavimo tako na sredino prostora kot tudi ob steno, v vsakem primeru pa prostor odlično dopolnijo. Sedežne garniture lahko popestrimo tudi z blazinami ali pa se odločimo še za nakup naslonjača. Naslonjač lahko naročimo v barvi sedežne garniture ali pa smo nekoliko drznajši in se odločimo za barvo, ki je garnituri komplementarna.

Izjemna prilagodljivost in natančna izdelava v podjetju Feydom

V podjetju Feydom vam ponujamo kakovostne, prilagodljive in trpežne kotne sedežne garniture. Vse sedežne garniture, ki jih izdelujemo pri nas, so sestavljene iz več elementov ter jih tako lahko prilagajamo željam stranke in dimenzijam prostora, v katerem bo sedežna garnitura postavljena. Ponujamo tako velike, kot tudi male kotne sedežne garniture, seveda pa se stranke lahko odločajo med veliko različnimi oblikami sedežnih garnitur. Seveda lahko stranke pri nas izbirajo tudi med pestro ponudbo tkanin za kotno sedežno garnituro. Vse tkanine, ki jih ponujamo pri nas so vrhunske kakovosti, hkrati pa so enostavne za vzdrževanje ter tako sedežni garnituri zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, strankam pa obilico užitkov ob sproščanju in druženju na kotni sedežni garnituri.

Kotna sedežna garnitura z ležiščem in predalom ni le trpežna, pač pa tudi izjemno praktična

Kotne sedežne garniture pa niso le trpežne in kvalitetne, pač pa tudi izjemno praktične. Pod vsakim sedalom se namreč nahaja veliko odlagalnega prostora, kamor lahko odložimo stvari, za katere v omarah in na policah ne najdemo prostora. Vse spravljene stvari bodo lahko dostopne, stanovanje pa bo tako čisto in pospravljeno. Zraven vsega pa se lahko stranke odločijo tudi za kotne sedežne garniture z ležiščem, ki bodo izjemno dobrodošle ob nenapovedanih gostih, ki si bodo želeli prespati. Kotne sedežne garniture z ležiščem omogočajo kakovosten in trden spanec.

VEČ O KOTNIH SEDEŽNIH GARNITURAH TUKAJ!

Kvalitetna kotna sedežna garnitura z ležiščem

Z dodatki, lahko kotne sedežne garniture še popestrimo

Seveda pa v podjetju Feydom ne ponujamo zgolj kotnih sedežnih garnitur, pač pa tudi številne dodatke za kotne sedežne garniture in druge kose pohištva, med katerimi lahko stranke izbirajo. Zelo popularne so blazine, ki jih lahko stranke izberejo v različnih barvah. Strankam pripomoročamo, da se odločijo za barve, ki so komplementarne sedežni garnituri. Zraven tega je pomembno, da je blazina mehka in udobna, zato svetujemo, da se stranke odločijo za blazino, narejeno iz žameta. Seveda pa so na voljo tudi različne dimenzije blazin za male kotne sedežne garniture. Blazine je mogoče tudi odlično uporabiti, kadar žeimo povezati sedežno garnituro z naslonjačem, v primeru, da smo navedena kosa pohištva kupili v različnih tkaninah, zraven tega pa lahko blazine služijo tudi zgolj kot popestritev dnevne sobe oz. prostora, v katerem je kotna sedežna garnitura nameščena.

Ugodne kotne sedežne garniture v salonu sedežnih garnitur v Ljubljani

Kotne sedežne garniture z ležiščem in predalom lahko stranke naročijo v salonu sedežnih garnitur v Ljubljani. Cene kotnih sedežnih garnitur so ugodne. Pred nakupom priporočamo, da se stranke oglasijo pri nas, kjer si sedežne garniture lahko tudi ogledajo in se z nami posvetujejo o svojih željah, mi pa jim bomo z veseljem pomagali z nasveti ter jim tako pomagali izbrati sedežno garnituro, ki bo idealna za potrebe stranke in njihove družine.