Naslonjač s taburejem, ki se spremeni v moderno posteljo! Vas zanima akcija?


Naslonjač, ki se v le nekaj sekundah spremeni v udobno in privlačno posteljo? Naslanjač s taburejem, ki lahko postane del sedežne garniture? Se vam zdi nemogoče? V podjetju FEYDOM za vas ustvarjamo, izdelujemo in proizvajamo moderne sedežne garniture, ki so sestavljive po vaši meri in vaši želji. Modularna sedežna garnitura iz naše ponudbe je inovativna, zanimiva, uporabna in estetsko privlačna garnitura, ki je sestavljena iz različnih elementov, s pomočjo katerih lahko sestavljate garnituro po lastnih željah. Naslonjač je lahko del sedežne garniture ali pa samostojen element za sedenje, lahko pa ga dodamo sedežnih garnituri in jo s tem premikom spremenimo v kotno sedežno garnituro. Moderni naslonjači iz naše ponudbe, so kakovostni, praktični in udobni. Naslanjač s taburejem in ostali elementi sedežnih garnitur omogočajo, da sestavite sedežno garnituro po vaši meri! Obiščite nas v salonu pohištva v Ljubljani. Za vas pripravljamo tudi atraktivne akcije, ki so lahko še dodaten razlog za vaš obisk.

Naslonjač


Moderni naslonjači kot del moderne sestavljive sedežne garniture

Naša ponudba sedežnih garnitur obsega 9 sodobno zasnovanih garnitur, ki se odlično prilegajo v vsak prostor, saj so prilagodljive in sestavljive po meri. V ponudbi boste našli tudi Q6 fotelj oziroma naslonjač (90 cm X 96 cm, višina 75 cm), ki se lahko spremeni v posteljo za eno osebo, velikosti 192 cm X 75 cm, višine 45 cm, ali pa v kotno sedežno garnituro različnih in prilagodljivih dimenzij. Vse to lahko naredite z eno samo potezo - premikov štirih sestavnih delov, katerega element je tudi naslonjač. Model Q6 je kakovosten del pohištva, naslonjač, ki je enostaven za vzdrževanje, kakovosten in estetsko privlačen. Naslonjač Q6 je narejen iz masivnega bukovega lesa, obložen je s poliuretansko peno visoke gostote, prevleka pa je izdelana iz robustnega velurja.

Moderen naslonjač Q6

Naslonjač Q6 je moderen naslonjač, ki je večkrat nagrajen in najbolj zabaven med vsemi našimi elementi. Naslonjač lahko uporabite kot dodatek v prostoru, postavitev naslonjača v sedežno garnituro pa lahko hitro reši težavo pomanjkanja sedalnih površin ob nenapovedanem obisku prijateljev in gostov. Model Q6 je več kot le moderen naslanjač. Lahko je dodatek v dnevni ali otroški sobi, ki po potrebi postane postelja ali garnitura. Sistem naslonjača je zelo preprost, saj ne vsebuje mehanizma in je zato primeren za vse vrste uporabnikov. Naslonjač Q6 je na voljo v različnih barvah, in sicer: beli, svetlo sivi, sivi, temno sivi, medeni, kapučino, čokoladni barvi, rdeči in zeleni.


Modeli sedežnih garnitur, ki vsebujejo udobne naslonjače

Naša inovativno zasnovana sedežna garnitura je popolnoma prilagodljiva vam in vašim željam ter potrebam. V le nekaj sekundah se lahko iz kotne sedežne garniture spremeni v posteljo, ki je primerna za vsakodnevno spanje, ali pa v naslanjač, ki je udoben in primeren za vse prostore. Naša ponudba vsebuje različne modele sedežnih garnitur, med njimi je tudi garnitura Matacao, ki je moderna sedežna garnitura, ki s svojimi asimetričnimi oblikami vsakemu prostoru zlahka doda moderen pridih. Omenjeno garnituro lahko enostavno spreminjamo iz vogalne pozicije v dva dvoseda, trosed z naslonjačem ali v udobno posteljo. Prav zaradi svoje modularnosti je vsak njen element lahko samostojen kos pohištva v vašem prostoru.

Moderni naslonjač s posteljno funkcijo


Modularna sedežna garnitura Cuban

Del naše ponudbe je tudi modularna sedežna garnitura Cuban, ki je sestavljena iz mehkega sedežnega dela z vzglavniki v dveh slojih. Elementi (kot, naslonjač oziroma fotelj in tabure) se lahko kombinirajo po želji, tako da lahko sestavite malo ali pa veliko kotno garnituro. Iz teh elementov je mogoče narediti tudi kombinacije troseda, fotelja in tabureja, ali pa posteljo. Pod sedežnim delom se nahaja prostor za odlaganje in shranjevanje. Našo ponudbo modernih naslanjačev s tabureji, ki so del modularnih sedežnih garnitur, si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v Ljubljani, kjer za vas občasno pripravimo atraktivne akcije.