Sedežna garnitura po meri in ugodnem ceniku: sestavljive garniture v salonu Ljubljana


Sedežna garnitura po meri, ki jo lahko poljubno razstavljate in sestavljate glede na vaše želje in potrebe, je inovativna, moderna, funkcionalna in kakovostna sedežna garnitura! Projekt FEYDOM je bil zasnovan tako, da uporabnikom ponudi kakovostne in trpežne sedežne garniture, ki so enostavne za čiščenje in vzdrževanje in ki jih lahko poljubno sestavljajo po lastnih željah. Cenik sedežnih garnitur je ugoden, cena pa je odvisna od modela, ki ga izberete. Naš salon pohištva se nahaja v Ljubljani, kamor vas vabimo na ogled atraktivnih in izjemno praktičnih modularnih sedežnih garnitur.

V PONUDBI TUDI KOTNE SEDEŽNE GARNITURE

Sedežne garniture, prilagodljive vašim zahtevam in potrebam

Naše sedežne garniture so nastale z namenom uporabniku čim bolj približati in mu olajšati življenje s kakovostnimi, uporabnimi in lepimi kosi pohištva. Pred osmimi leti sta si arhitekta, zakonca Radonjanin zadala nalogo, da bosta oblikovala in proizvajala multifunkcionalno pohištvo. Želela sta, da so sedežne garniture po meri atraktivne, preproste, enostavne za vzdrževanje, dostopne in robustne. To jima je tudi uspelo. Kakovostne sedežne garniture po meri sta združila pod znamko FEYDOM. Prednosti njunih sedežnih garnitur so številne, predvsem pa vidita največjo prednost v tem, da jo lahko v le nekaj sekundah spremenite v posteljo ali zanimiv naslonjač, v kotno sedežno garnituro ali klasičen tro ali štirised. Lahko pa imate več samostojno stoječih elementov, ki se razporedijo po prostoru. Vse premike in spremembe delate ročno, brez napora in zapletov. Značilnost sedežnih garnitur po meri FEYDOM so prilagodljivost, fleksibilnost in funkcionalnost. Vse to so značilnosti pohištva, ki odgovarjajo na okoliščine sodobnega človeka v sodobnih okoliščinah bivanja.

Salon sedežnih garnitur po meri


Cenik sedežnih garnitur po vaši meri

Naša ponudba zajema 9 atraktivnih in estetsko dovršenih sedežnih garnitur, sestavljivih po meri. Vsak izmed modelov ima svoje lastnosti in elemente, ki jih lahko poljubno spreminjate. Kotno sedežno garnituro lahko spremenite v udobno ležišče, klasičen trosed v kotno garnituro itd. Možnosti so praktično neomejene in tako primerne še za tako zahtevnega kupca. Kaj pa cenik? Lahko rečemo le, da je prilagojen vašim željam. Najbolj pomembno je, da izberete kakovostno pohištvo, ki ima dolgo življenjsko dobo ter da ustreza vsem vašim potrebam, saj bo le-ta del vašega vsakdana kar nekaj časa. Prepričani smo, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi v naši ponudbi našli nekaj zase.


Razstavni salon sedežnih garnitur v Ljubljani

Pohištvo, med drugim sedežne garniture FEYDOM, nastaja v Skopju v Makedoniji, pohištvo Feydom pa se prodaja v 17 državah, tudi v Sloveniji, in sicer v Ljubljani na Tavčarjevi 1. Od proizvodnje v Makedoniji pa vse do prodaje v Ljubljani smo skozi vsa leta delovanja naše pohištvo nadgrajevali. Naše inovativne sestavljive sedežne garniture smo predstavili na različnih svetovnih pohištvenih sejmih in zanje prejeli različne oblikovalske nagrade, med drugim Interior Innovation Award 2012, German Design Award 2013, A'Design Award 2013 in Interior Innovation Award 2014. Pri izdelavi sedežnih garnitur po meri FEYDOM kot vodilno sliko, kaj naj bi predstavljali, vidimo dnevno sobo kot varen prostor in pozitivno misel za vse, ki so vpleteni v njega. Temeljni del našega koncepta je praktičen in očem prijeten dizajn, kar za nas pomeni inovacije, ustvarjanje in spreminjanje. Naš razstavni salon sedežnih garnitur je kraj, kjer lahko v prijetnem ambientu v miru pogledate in preizkusite naše atraktivne modularne sedežne garniture.

Ugoden cenik sedežnih garnitur

Ponudba sestavljivih sedežnih garnitur Feydom

Vsaka sedežna garnitura po meri FEYDOM je zasnovana tako, da se z le nekaj preprostimi gibi spremeni in sestavi iz na pogled klasične garniture v ležišče ali se razstavi na več samostojnih sedalnih delov. V ponudbi imamo 9 modelov sedežnih garnitur. Od klasičnih modelov GEMINI, sestavljivih modelov BONBON, multifunkcionalnega enoseda Q6, vsestranskega modela CHOICE, asimetričnega modela MATACAO, mehkega troseda CLOUD in nekoliko višjega modela CUBAN.