Kotne sedežne garniture, ki so moderne in primerne za vsakodnevno spanje


Kotne sedežne garniture, ki se v le nekaj sekundah in gibih spremenijo v udobno posteljo, ki je primerna za vsakodnevno spanje, so vam na voljo v podjetju FEYDOM. Za vas izdelujemo kakovostne in inovativne moderne sedežne garniture, iz katerih lahko ustvarite sedežno garnituro po vaši meri. Dimenzije lahko popolnoma prilagodite vašemu prostoru, zato izdelava sedežne garniture po naročilu ni več potrebna. Vse, kar pričakujete od sedežne garniture, vam lahko ponudijo naše sodobno zasnovane, praktične in vsestranske modularne sedežne garniture.

Moderne kotne sedežne garniture


Moderne sedežne garniture, ustvarjene za moderne uporabnike

Kotne sedežne garniture lahko razstavljate in sestavljate po vaših željah in potrebah. Podjetje FEYDOM se je v svojem dvajsetletnem delovanju razvilo v enega mednarodno priznanih ponudnikov sedežnih garnitur, o čemer pričajo številne mednarodne nagrade za dizajn in inovacijo. Koncept podjetja FEYDOM temelji na modularnosti, čistih linijah in večstranskosti oziroma multifunkcionalnosti. Za vas ustvarjamo osnovne modele sedežne garniture, ki pa jih lahko poljubno sestavite v kotno sedežno garnituro ali pa v prostoren štirised. Sedežne garniture po meri so zasnovane tako, da nudijo tudi možnost ležišča, ki je tako udobno, da je primerno tudi za vsakodnevno spanje. Ne glede na to, kakšen je vaš dnevni prostor, v katerega bi radi dali funkcionalno sedežno garnituro, različne dimenzije in sestavljanje po meri in potrebi omogočata, da se vsaka sedežna garnitura iz naše ponudbe popolnoma prilagodi specifičnim lastnostim prostora. Za vas izdelujemo moderne sedežne garniture, ki ponujajo vse, kar pričakujete od garniture - udobje, estetsko dovršenost, praktičnost in dolgo življenjsko dobo.


Zakaj izbrati sedežno garnituro Feydom?

Mnogi se odločajo za izdelavo sedežne garniture po naročilu, ki se bo prostoru popolnoma prilegalau. Sedaj to ni več potrebno. Za vas smo namreč ustvarili linijo sodobnih in inovativnih sedežnih garnitur, ki jih lahko spreminjate glede na vaše potrebe. To so moderne modularne ali sestavljive sedežne garniture, ki se v trenutku iz kotne sedežne garniture spremenijo v udobno posteljo, vaša dnevna soba pa postane spalnica. To je še posebno pomembno za vse tiste, ki se borite s prostorsko stisko in nimate ločenih spalnih prostorov. Ležišča, v katera se lahko spremenijo naše kotne sedežne garniture, so zasnovana tako, da posnemajo zgradbo kakovostnih ležišč. Naše sedežne garniture odlikuje praktičnost, saj lahko s hitrimi in enostavnimi premiki v le nekaj trenutkih popolnoma spremenite izgled garniture. Odlikujejo jih tudi enostavno vzdrževanje in čiščenje, saj imajo snemljive prevleke, ki so pralne v pralnem stroju. Izbirate lahko med različnimi modeli, kombinacijami barv in tkanin po lastnih željah. Dodano vrednost kotnih in ostalih sedežnih garnitur pa predstavljajo shranjevalni prostori.

Sedežna garnitura za vsakodnevno spanje


Sedežna garnitura, kjer lahko dimenzije prilagodite prostoru

Vsaka od naših sedežnih garnitur je sestavljena tako, da se z uporabo le nekaj preprostih gibov sestavi iz klasične garniture v ležišče ali pa se razstavi na več manjših samostojnih delov. V naši ponudbi lahko najdete devet modernih sedežnih garnitur. Dimenzije oziroma obliko lahko popolnoma prilagodite vašim željam in potrebam. Ponujamo vam klasične modele, kot je na primer model sedežne garniture Gemini, ali pa manjši model BonBon AB, multifunkcionalen enosed Q6, vsestranski večji model Choice, zanimiv asimetrični model Matacao itd. Naša ponudba pestra in kakovostna, zato smo prepričani, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi našli nekaj zase.


Atraktivna ponudba sedežnih garnitur po meri

Potrebujete kakovostno sedežno garnituro za vsakodnevno spanje? Naša ponudba kotnih sedežnih garnitur, ki se v le nekaj sekundah spremenijo v posteljo, je atraktivna in ugodna. Ležišče je zasnovano tako, da je udobno in primerno za vsakodnevno spanje. Bi želeli izvedeti več o naših modernih sedežnih garniturah, ki jih lahko poljubno spreminjate? Izdelava po naročilu ni več potrebna. Izberite elemente po želji in sestavite sanjsko kotno sedežno garnituro ali pa katerokoli drugo obliko.