Sedežne garniture: akcija kotnih sedežnih garnitur na u z ležiščem v Ljubljani


Sedežne garniture - akcija modularnih sedežnih garnitur, ki se lahko sestavljajo in razstavljajo po vaši želji! Iz elementov, ki so narejeni iz kakovostnih materialov, lahko sestavite kotne sedežne garniture, sedežne garniture z ležiščem itd. Če imate kvadratno dnevno sobo, bodo sedežne garniture v obliki U primerne za vas. Možnosti so praktično neomejene. Obiščite nas v našem salonu v Ljubljani, kjer si lahko atraktivne sedežne garniture ogledate. V podjetju FEYDOM s svojimi estetsko dovršenimi modularnimi garniturami spreminjamo svet klasičnih sedežnih garnitur. V svojem dvajsetletnem delovanju smo se razvili v enega mednarodno priznanih ponudnikov sedežnih garnitur. Potrditev našega uspešnega dela so številne mednarodne nagrade za dizajn in inovacije. Naše sedežne garniture so modularne - spreminjate jih lahko po lastnih željah in potrebah. Poleg modularnosti pa naše sedežne garniture odlikujejo čiste linije, večstranskost in tudi cenovna dostopnost. Akcija sedežnih garnitur je dober razlog, da nas obiščetev salonu. Celotna ponudba je dostopna na naši spletni strani, v primeru kakršnihkoli vprašanj pa smo vam vedno na voljo. Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca ali pa nas obiščite v Ljubljani v našem salonu.

Ugodna akcija sedežnih garnitur


Sedežne garniture Feydom - sestavite si kotno ali sedežno garnituro na u

Naše sedežne garniture so kakovostne, estetsko privlačne in zanimive predvsem zato, ker se lahko v le nekaj minutah spremenijo iz kotne sedežne garniture v sedežno garnituro na U ali pa v sedežno garnituro z ležiščem. Odlikuje jih velika praktičnost, saj lahko hitro in enostavno ter glede na vaše potrebe sedežno garnituro spremenite, sestavite ali razstavite. Gre za multifunkcionalen kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Lahko je to kotna sedežna garnitura v dnevni sobi, ki ji po potrebi spremenite v posteljo. Tako bo vaša dnevna soba v trenutku lahko postala tudi spalnica. Prevleke naših sedežnih garnitur so snemljive, zato je čiščenje in vzdrževanje zelo enostavno. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami barv in tkanin po vaših željah. Dodano vrednost naših modularnih sedežnih garnitur predstavljajo shranjevalni prostori, v katere lahko pospravite blazine, odeje ipd. Kakovostne sedežne garniture se lahko spremenijo v udobno ležišče, ki je primerno tudi za vsakdanje spanje. Prepričani smo, da bodo naše sedežne garniture, tiste v akciji ali ne, prepričale tudi najbolj zahtevne okuse.


Ponudba sedežnih garnitur Feydom

Poleg sedežnih garnitur na U, v naši ponudbi lahko najdete 9 modelov sedežnih garnitur. Lahko je to trosed ali dvosed, ki ga z dodajanjem preprostih elementov sestavite v kotno sedežno garnituro ali katerokoli drugo želeno obliko. Vsaka sedežna garnitura FEYDOM je namreč sestavljena tako, da se v le nekaj gibih sestavi iz klasične sedežne garniture v ležišče ali pa se razstavi na več manjših sedalnih delov, ki lahko stojijo popolnoma samostojno. Gre za inovativen kos pohištva, ki predstavlja odlično rešitev za premostitev prostorske stiske, še posebno v stanovanjih, ki nimajo ločenih spalnih prostorov. Kotna sedežna garnitura se lahko, namreč, hitro in enostavno spremeni v pravo zakonsko posteljo ali v dve ležišči. Naša ponudba zajema klasični model Gemini, sestavljiv model BonBon2 (S, M in L), multifunkcionalni enosed Q6, vsestranski model CHOICE, asimetrični model MATACSO, trosed CLOUD in model CUBAN. Vas zanimajo naše aktualne akcije? Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu v Ljubljani in si izbrane modele in modele sedežnih garnitur v akciji tudi ogledate.

Kotna sedežna garnitura Ljubljana


Modularna kotna sedežna garnitura BonBon

Med najbolj prodajane in zanimive sedežne garniture Feydom sodi BonBon2, ki je sestavljena iz štirih glavnih elementov, in sicer element A: dvosed, počivalnik ali ležišče (ki je primerno tudi za vsakodnevno spanje), element B predstavlja naslonska blazina, element C je tabure, ki se vkomponira v zadnji naslon dvoseda, element D pa prevzame nalogo stranskega naslona in prostora za shranjevanje. Izbirate lahko med tremi modeli, in sicer BonBon S, BonBon M in BonBon L. Ustvarite si unikatno kotno sedežno garnituro ali katerokoli drugo obliko.


Mutifunkcionalne sedežne garniture za vsak dom

Ponujamo vam kakovostne multifunkcionalne sedežne garniture, ki so zanimive, atraktivne, estetsko dovršene in kakovostne. Poskrbeli pa smo tudi za to, da so dostopne po razumljivih cenah. Obiščite nas v salonu in predstavili vam bomo aktualne akcije. Prepričani smo, da vas bodo naše inovativne sedežne garniture navdušile.

NUDIMO TUDI NASLONJAČE