Barski stoli - moderni gostinski stoli v različnih materialih in barvah

Barski stol je obvezna oprema vsakega gostinskega lokala. So visoki in predvsem primerni za sedenje ob točilni mizi oz. šanku, v nekaterih gostinskih lokalih pa jih uporabljajo tudi za sedenje ob barskih mizah z višjim ponožjem. Barski stoli so seveda odlična in funkcionalna dekoracija tudi ob kuhinjskem pultu v domači kuhinji. Kombinirajte jih s kuhinjskimi stoli in ustvarite celovito opremljen prostor.

Barski stol različnih oblik in nastavljivih višin

Gostinski stoli so lahko različnih velikosti in barv, saj se dekoracija gostinskih prostorov od prostora do prostora razlikuje. Moderni stoli so navadno del moderno opremljenega prostora, barski oz. gostinski stoli klasičnih oblik pa so prva izbira vseh, ki prisegajo na klasiko. V našem salonu boste našli veliko izbiro barskih stolov za vaše potrebe in okus - obiščite nas!

Moderni in klasični barski stoli - prodaja kakovostnih stolov

Skoraj vsi barski stoli iz naše prodajne ponudbe so na ogled v našem salonu na Tbilisijski 57 v Ljubljani, določeni modeli pa so na ogled po predhodnem dogovoru. Barski stoli v naši ponudbi, tako klasični kot retro in moderni stoli, so oblikovani z sodobnim pridihom, nekateri med njimi pa imajo tudi po višini nastavljivo podnožje. Moderni stoli so narejeni iz sodobnih materialov, ki omogočajo lažje čiščenje in vzdrževanje, kar je v gostinski panogi ključnega pomena.

Prodaja in servis barskih stolov v našem podjetju

Barski stoli se uporabljajo predvsem v gostinskih lokalih, kjer se zaradi velike uporabe hitreje obrabijo. V podjetju Ergoles vam nudimo kakovostno popravilo gostinskih stolov našega podjetja ali tujih znamk, ki jih zastopamo v naši prodajni ponudbi. Nudimo vam popravilo mehanizmov in dvižnikov ali drugih poškodovanih delovbarskih stolov. Vedno pa se lahko odločite tudi za novo preobleko, saj po naročilu izvajamo tudi pretapeciranje stolov. Tako bodo vaši stoli vedno lepo ohranjeni. Prodaja in servis barskih in drugih stolov poteka v našem salonu v Ljubljani - vabljeni!

Ergoles | Barski stoli: gostinski barski stoli ali barski stoli za domačo uporabo | Klasični in moderni stoli.