Ergonomski stoli | Pisarniški stoli za pravilno sedenje

Ergonomski pisarniški stoli, so stoli za pravilno sedenje. Ergonomski stoli za sedenje brez bolečin v hrbtenici.Ergoles pisarniški stoli po meri.

Vas od dolgotrajnega sedenja za računalnikom boli hrbtenica? Za vas imamo rešitev - ergonomski stoli. Ergonomski pisarniški stoli so primerni za vse tiste, ki delavnike preživljate v pisarni. Pravilno sedenje je zelo pomembno, saj v nasprotnem primeru trpita vrat in hrbtenica. Danes je bolečina v hrbtenici ena izmed najpogostejših zdravstvenih težav, ki jih povzroča dolgotrajno sedenje. Ergonomski stoli v veliki meri vplivajo na pravilno sedenje, kar je pri današnjem načinu življenja vsekakor zelo pomembno.

Ergonomski pisarniški stoli | Stoli za sedenje brez bolečin

Ergonomski pisarniški stoli, ki vam omogočajo pravilno sedenje, imajo ergonomsko oblikovan naslon s poudarjeno ledveno podporo hrbta. Za pravilno sedenje poskrbijo gibljiv sedež, nastavljiv vzglavnik in nastavljiva višina sedežnega dela. Poleg tega ergonomski pisarniški stoli omogočajo tudi nastavitev ročnih opiral po višini naprej in nazaj. Čeprav trenutno še ne čutite bolečin v hrbtenici, vam toplo priporočamo, da poskrbite za pravilno sedenje in preizkusite naš ergonomski stol.

Pisarniški stoli za pravilno sedenje | Ergonomski pisarniški stoli po meri

Naši ergonomski stoli vam omogočajo, da si jih prilagodite, kakor vam najbolj ustreza. Lahko vam jih tapeciramo v vse vrste in barve blaga, prav tako pa imajo ergonomski stoli lahko naslon v mreži. Če vas skrbi, da zaradi vaše višine pravilno sedenje ne bo možno, vas lahko pomirimo, saj si višino naslona lahko prilagodite po meri. Poleg tega so vam ergonomski pisarniški stoli na voljo z vzglavnikom ali brez, za poslovneže pa je zelo zanimiva možnost obešalnika na zadnjem delu naslona. Čeprav ergonomski stoli v veliki meri vplivajo na pravilno sedenje, vam še vseeno priporočamo, da si pri dolgotrajnem sedenju vzamete krajše odmore in naredite raztezne vaje za ledveni in vratni del hrbtenice ter zadnji del stegen.

Ergonomski stoli so pisarniški stoli za udobno in pravilno sedenje

Ergonomski stoli poskrbijo za naraven položaj hrbtenice in zmanjšujejo pritisk na ledveni del hrbta, vrat in ramena. Ker ergonomski stol omogoča udobno in pravilno sedenje tudi po več ur, vpliva tudi na večjo produktivnost, hkrati pa zmanjšuje utrujenost. S pravilnim sedenjem na kvalitetnem ergonomskem pisarniškem stolu lahko odpravimo marsikatero nevšečnost ter preventivno pripomoremo k boljšemu počutju in posledično k boljšim delovnim rezultatom. Vabimo vas, da nas obiščete v razstavnem salonu Ergoles, kjer lahko stole pred nakupom tudi preizkusite. Poleg pisarniških so vam na voljo tudi kuhinjski stoli, računalniški stoli ter mnogi drugi kakovostni produkti.

Ergoles | Ergonomski stoli za pravilno sedenje | Ergonomski pisarniški stoli.