Računalniški stoli | Izberite kvaliteten računalniški stol podjetja Ergoles

Računalniški stoli so bolj napredni in izpopolnjeni ergonomski pisarniški stoli, ki imajo poleg standardnih funkcij še celo vrsto dodatnih. Podobno kot ergonomski stoli, vam tudi računalniški stoli omogočajo dvig in spust sedežnega dela ter nastavitev naklona naslona. Poleg tega imajo računalniški stoli gibljiv sedežni del, ki poskrbi za pravilno sedenje. Pravilna vzravnana drža je pri računalničarjih zelo pomembna, saj se težave začnejo pojavljati šele po določenem številu let. Računalniški stoli so zato izdelani izredno kakovostno, saj omogočajo dodatne nastavitve v ledvenem delu, kot so npr. napihljiva ledvena opora, nastavljiv vzglavnik in napredna nastavljiva ročna opirala. Računalniški stol ima lahko kot dodatek tudi podnožnik za noge, ki pomaga pri razgibavanju stopal in cirkulaciji krvi v nogah.

Računalniški stol naj bo prilagojen posamezniku

Zelo pomembno je, da računalniški stol ustreza svojemu uporabniku. Ker nimamo vsi enake konstitucije in ker nismo vsi enako visoki, mora biti računalniški stol nastavljen tako, da posamezniku omogoča udobno in ergonomsko sedenje. Ergonomski stoli so stoli, ki to vsekakor omogočajo. Ergonomski stoli našega podjetja Ergoles so vam na voljo v različnih vrstah in barvah blaga. Eni izmed najbolj priljubljenih so prav gotovo usnjeni stoli. Poudariti je treba, da usnjeni stoli delujejo antistatično. Računalniški stoli so lahko tapecirani tudi v blago ali tkanino iz mikrovlaken. Lahko se odločite tudi za računalniški stol z naslonom v mreži. Usnjeni stoli so izredno kakovostni in elegantni, poleg tega pa so usnjeni stoli enostavni za vzdrževanje in čiščenje. Obiščite naš salon in se prepričajte!

Za zdravo ergonomsko sedenje poskrbijo naši ergonomski stoli

Ergonomski računalniški stoli omogočajo veliko svobodo gibanja, hkrati pa zmanjšujejo pritisk na ledveni del hrbta. Računalniški stoli dolgoročno pripomorejo k bolj zdravemu načinu sedenja, saj so ergonomsko pravilno oblikovani in zato uporabniku nudijo bolj sproščen in umirjen pristop do dela. Vabimo vas, da si na naši uradni strani ogledate primere kvalitetnih računalniških stolov:

  • Računalniši stol Dynamic
  • Računalniški stol Obsession
  • Računalniški stol Enjoy
  • Računalniški stol Vision
  • Računalniški stol Dynamic PLUS

Ergoles stoli | Kvalitetni stoli po ugodnih cenah

Ergoles stoli so večinoma izdelani po naročilu, saj želimo v največji meri ustreči željam strank. Če o nakupu še niste popolnoma prepričani, vam zagotavljamo, da vas Ergoles stoli zagotovo ne bodo razočarali. Če se ne morete odločiti, kateri Ergoles stoli bi bili za vas najprimernejši, vam lahko pomaga tudi naše prijazno in strokovno osebje.Izbira je zelo velika. Na voljo so vam kuhinjski stoli, barski stoli, računalniški stoli, ergonomski stoli ter mnogi drugi. Veselimo se vašega obiska v razstavnem salonu v Ljubljani.

Ergoles | Stoli za vsakogar - računalniški stoli, ergonomski stoli, usnjeni stoli | Izberite kvaliteten računalniški stol za vašo pisarno ali dom.