Ergonomski stoli in ostalo pisarniško pohištvo Ergoles

Ergonomski pisarniški stoli in ostali Ergoles stoli - izdelani po naročilu

Ergonomski pisarniški stoli so nuja za vse, ki svoje delovne ure preživljajo sede. Pomembno je vedeti, da ni vsak model pisarniškega stola primeren za vsakega uporabnika. Izbira pisarniškega stola je odvisna predvsem od telesne konfiguracije telesa uporabnika in namembnosti izbranih navadnih ali ergonomskih pisarniških stolov. Ergonomski stoli so primerni predvsem za potrebe daljšega sedenja, zagotovo pa ergonomski stoli prinašajo korist vsakemu, ki jih uporablja. V svojem programu vam nudimo široko paleto Ergoles stolov (delovnih Ergoles stolov, računalniških Ergoles stolov, konferenčnih Ergoles stolov, ergonomskih pisarniških stolov,...), katerih raznolikost zagotavlja tudi široka izbira različnih vrst in tipov blaga za prevleko naših ergonomskih stolov:

  • usnjeni ergonomski stoli Ergoles,
  • ergonomski stoli z microfibro,
  • ergonomski stoli z različnimi vrstami mrež,
  • ergonomski stoli s posebnim blagom Renna,
  • in še mnogo več.

Vsi Ergoles stoli so izdelani po naročilu strank. Pri izdelavi stolov, se vašim željam prilagajamo v okviru naših zmožnosti. Pri nakupu Ergoles stolov vam zagotavljamo tudi hitre dobavne roke in kvalitetne po-prodajne storitve, npr. popravilo stolov.

Ergonomski pisarniški stoli - ponudba in novosti na področjuergonomskih stolov

Ergonomski stoli, ki skrbijo za vaše udobje morajo imeti možnost nastavitve višine sedežnega dela ergonomskih stolov, nastavitev naklona ergonomskih stolov in seveda tudi ročna opirala. Za bolj zahtevne uporabnike pa ponujamo tudi ergonomske pisarniške stole z dodatnimi nastavitvami v ledvenem delu ergonomskih stolov, kot so:

  • napihljiva ledvena opora za Ergoles stole,
  • drsna plošča sedežnega dela za Ergoles stole,
  • nastavljiv vzglavnik Ergoles stolov,
  • gibljivi sedežni del Ergoles stolov in
  • nastavljiv podnožnik za noge, s pomočjo katerega vam Ergoles stoli pomagajo pri cirkulaciji krvi v nogah in pri razgibavanju stopal.

Za stranke, ki imajo željo po bolj dinamičnem sedenju pa priporočamo ergonomske pisarniške stole znamke Dynamic PLUS. Dynamic Plus sodi med ergonomske pisarniške stole, ki vam v osnovi nudijo dva načina sedenja.

Ergonomski stoli Ergoles - pisarniški stoli za vsako pisarno

Ergonomski stoli, so pisarniški stoli sedanjosti in prihodnosti. Pomagajo oziroma odpravljajo bolečine v hrbtenici in s tem Ergoles stoli izboljšajo tudi vašo produktivnost. Vsi Ergoles stoli so izdelani po vašem naročilu in se zato odlično vklopijo v vsako pisarno. Preglejte ponudbo naših ergonomskih pisarniških stolov in nas v primeru kakršnih koli dodatnih informacij pokličite ali obiščite v našem razstavnem salonu na Tbilisijski 57 v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem pokazali vse novosti na področju pisarniških stolov ter pravilnega ergonomskega sedenja.

Ergoles d.o.o. | Ergonomski stoli, ergonomski pisarniški stoli, Ergoles stoli.