Ergonomski pisarniški stoli in ostalo pisarniško pohištvo

Ergonomski pisarniški stoli so obvezna pisarniška oprema za vse, ki jim je dobro počutje in posledično bolj kakovostno delo zelo pomembno. Najboljše pisarniško pohištvo je pohištvo po meri oziroma po naročilu, ki se popolnoma prilagodi vašim telesnim meram.

 

Kaj so ergonomski pisarniški stoli?

Ker v sodobnem času veliko časa preživimo sede oziroma na stolu, smo razvili pisarniške stole, ki ob sedenju omogočajo pravilno držo telesa. Ergonomski pisarniški stoli poskrbijo, da bo vaša hrbtenica kar najmanj trpela med sedenjem. Ergonomski pisarniški stoli so pisarniška oprema, ki je ne velja zanemariti, saj je dobro počutje ob delu ključnega pomena.

 

Pisarniška oprema kot pohištvo po naročilu

Pisarniško pohištvo lahko izdelamo po meri, svetujemo pa vam tudi pri nakupu druge opreme za pisarno. Pisarniška oprema je zelo pomembna v našem življenju, saj precej časa preživimo v službi. Pisarno si moramo urediti tako, da nam bo delo v njej prijetno, obenem pa ne bo škodovala našemu zdravju. Zato so pravi odgovor ergonomski pisarniški stoli iz različnih materialov in s podnožji in koleščki v različnih barvah. Poleg stolov pa vam nudimo tudi ostalo pisarniško opremo kot so obešalniki, koši za smeti, podnožniki in podloge za stole. Obiščite spletno stran in salon podjetja Ergoles za podrobnejše informacije!

 

Pisarniško pohištvo mora biti kvalitetno

Pisarniško pohištvo zajema vse stvari v pisarni, najbolj pa je zagotovo pomemben vaš pisarniški stol. Ergonomski pisarniški stoli se lahko nastavijo po višini, lahko nastavite naslov, imate pa tudi ročna opirala. Posebni stoli predvsem ergonomski pisarniški stoli pa imajo pa lahko tudi napihljivo ledveno oporo, nastavljiv vzglavnik, gibljiv sedežni del in še drugo. Pohištvo po meri bo v vašo pisarno prenesel občutek domačnosti, zato mora biti vaša pisarniška oprema kar se da kvalitetna in enostavna. Trudimo se ugoditi vsem vašim željam, zato si lahko pisarniško pohištvo ogledate v našem salonu, naši strokovnjaki pa vam izdelajo pohištvo po naročilu samo za vas.

 

Ergoles | Ergonomski pisarniški stoli, pohištvo po naročiluin druga pisarniška oprema – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Ergoles d.o.o.
Naslov
Tbilisijska ulica 57
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 423 15 05
01 423 23 21
01 423 15 05
Seznam fraz
Ergonomski pisarniški stoli, pisarniška oprema, pohištvo po naročilu, pisarniško pohištvo, pohištvo po meri
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA