Ergonomski pisarniški stoli | Pisarniški stol naj bo kakovosten

Morda se ne zavedate, vendar je pisarniški stol eden izmed najpomembnejših delov vaše pisarne. Pisarniški stol predstavlja prostor, kjer vsakodnevno presedite ogromno časa. Če pisarniški stol ni kakovosten, se to kasneje odrazi na vašem zdravju in počutju. Zdravje pa za večino predstavlja največjo vrednoto, zato je izredno pomembno, da so vaši pisarniški stoli visoko kvalitetni ergonomski pisarniški stoli. V podjetju Ergoles nam je mar za vašo hrbtenico, zato so vam na voljo številni ergonomski pisarniški stoli, ki poskrbijo za udobje in preprečujejo pojav bolečin v hrbtenici in vratu.

Ergonomski pisarniški stoli | Pisarniški stol z mnogimi nastavitvami

Pri pisarniškem stolu se vsekakor ne splača varčevati, saj nekvalitetni ergonomski stoli povzročajo bolečine v vratu in hrbtenici. Naši ergonomski pisarniški stoli so izredno prilagodljivi vsakemu posamezniku, saj se jih lahko prilagaja po višini, globini in nagibu. Spreminjate lahko tudi višino in nagib naslonjala, kar vaši hrbtenici omogoča naraven položaj. Pravilno sedenje, ki ga omogoča kvaliteten pisarniški stol, je zelo pomembno, saj v nasprotnem primeru lahko pride do težav s hrbtenico ali celo do revmatičnega obolenja. Obiščite nas in se prepričajte, da lahko izbirate med številnimi pisarniškimi stoli. Pisarniški stol, ki ga boste zagotovo vzljubili, boste po konkurenčni ceni v našem salonu našli tudi najzahtevnejši kupci.

Ergonomski pisarniški stoli | Pisarniški stol se lepo poda v vsako pisarno

Ker pri nas lahko izbirate med mnogimi pisarniškimi stoli, smo prepričani, da boste našli takšnega, ki se bo elegantno ujemal z vašim ostalim pisarniškim pohištvom. Naši ergonomski stoli so izdelani po željah kupcev, na voljo pa so vam v različnih cenovnih razredih. Ergonomski stoli so v sodobnem načinu življenja, ko v pisarni presedimo ure in ure, postali nuja. Vse več ljudi ima zaradi nekvalitetnega sedenja težave zaradi bolečin v hrbtenici, kar vpliva tudi na manjšo učinkovitost pri delu. Poskrbite, da bodo ergonomski pisarniški stoli prisotni v vseh pisarnah, saj bo počutje zaposlenih boljše, s tem pa bo tudi delo opravljeno hitreje in bolj kakovostno.

Računalniški stoli so napredni ergonomski stoli

Kot smo že ugotovili, so ergonomski pisarniški stoli zelo pomembni za vse, ki vsakodnevne delavnike preživljate v pisarnah. V našem podjetju so vam na voljo tudi računalniški stoli, ki so še bolj izpopolnjeni ergonomski pisarniški stoli. Odlikuje jih drsna plošča sedežnega dela ter možne dodatne nastavitve, kot so nastavljiv vzglavnik, napredna nastavljiva ročna opirala ter napihljiva ledvena opora. Najbolj napredni ergonomski pisarniški stoli imajo dodan tudi nastavljiv klečalnik, ki omogoča razgibavanje stopal. Obiščite nas na Tbilisijski 57 v Ljubljani in si izberite svoj pisarniški stol. Naša ponudba je izredno bogata, poleg pisarniških stolov pa so vam na voljo tudi kuhinjski stoli, barski stoli, fotelji, počivalniki, mize in še marsikaj.

Ergoles | Ergonomski pisarniški stoli, pisarniškistol, ergonomski stoli.