tiskana vezja cenikIzdelava tiskanih vezij: cenik in druge informacije

Izdelava tiskanih vezij: cenik za različna tiskana vezja vam z posredujemo na podlagi vašega povpraševanja. Pri nas poteka strokovna izdelava tiskanih vezij in tudi cenik prilagodimo glede na naročilo in potrebe naročnika. Naša tiskana vezja so kakovostna, dobavni roki pa kratki.

Profesionalna izdelava tiskanih vezij-cenik storitev je konkurenčen

Skupina razvojnih strokovnjakov podjetja Elgoline aktivno sodeluje z Inštitutom Jožef Štefan, za svoje delo smo prejeli tudi že več mednarodnih priznanj, ki jih podeljujejo evropskim proizvajalcem za tiskana vezja. Kakovostna izdelava tiskanih vezij, cenik in dodatne informacije najdete na naši spletni strani.

Potrebujete tiskano vezje? Cena je konkurenčna in tiskano vezje kakovostno

Z veseljem vam izdelamo prototipno tiskano vezje. Cena bo konkurenčna, dobava hitra. Skladno z vsemi veljavnimi standardi kakovosti pri nas poteka hitra in strokovna izdelava tiskanih vezij. Ceno izdelave tiskanega vezja vam bomo poslali, ko bomo prejeli vaše povpraševanje za izdelavo tiskanega vezja.


Za vas opravimo tudi rezkanje tiskanih vezij ali jedkanje tiskanega vezja

izdelava tiskanega vezja cenikTiskana vezja se lahko izdelujejo z različnimi postopki, med katerimi je tudi fotopostopek, pri katerem risanje tiskanega vezja izvedemo z lasersko tehnologijo. Direktno na s foto občutljivimi materiali obdelano površino plošče. Sledi prenos slike s folije na ploščico, običajno s pomočjo foto laka, ki se zapeče na ploščo.) Sledi (osvetljevanje ploščice z UV svetlobo in) potapljanje vezja v razvijalec za tiskana vezja. Da je razvijalec za tiskana vezja opravil nalogo vidimo, ko je vezje razvito, nato ploščo le še izperemo z vodo. Drugi možen postopek za tiskana vezja, ki je bolj nevaren, pa je jedkanje. Ploščica je pred jedkanjem osvetljena in že vsebuje lik vezja. (lahko je narisana s flomastrom za vezja ali s fotopostopkom.) Potopimo jo v izbrano jedkalo, ki zjedka nezaščiten (neporisan) baker, nato ploščico speremo, da s tem prekinemo kemični postopek. Tretja možnost, da na plošči ostanejo samo bakrene linije za povezovanje elektronskih elementov v elektronsko vezje, pa je še rezkanje tiskanih vezij. Gre za mehansko (CNC) odstranjevanje odvečne bakrene površine. Na več različnih načinov poteka izdelava tiskanih vezij, cenik se oblikuje individualno.

Več o pasivnih elektronskih komponentah:www.vsi.si/elgoline/pasivne-elektronske-komponente

ISO STANDARD 9001