prodaja elektronskih komponentElektronske komponente za izdelavo vrhunskih vezij

Elektronske komponente, ki jih potrebujemo za elektronska vezja, poskrbijo, da je funkcionalnost na najvišjem nivoju, zato je treba uporabiti najboljše. V podjetju Ergoline smo specializirani za proizvodnjo tiskanih vezij in sodelujemo z vrhunskimi dobavitelji, ki poskrbijo da delamo z najboljšimi materiali. Pri nas dobite le najboljše elektronske komponente. Prodaja elektronskih komponentin elektronike poteka iz našega centra v Cerknici, kjer imamo lastno proizvodnjo in razvojni center.

RAZVOJNA PRILAGODLJIVOST NA PODROČJU ELEKTRONIKE

Prilagodljivost in hitra dostava

Izdelujemo tiskana vezja (preprosta in zahtevna), naša prednost pa je hitra dostava prototipov in manjših serij. Pri elektronskih komponentah, prodaji vezij in svetovanju se držimo načela prilagodljivosti. Naše visoko kakovostne izdelke dobavljamo v najkrajšem možnem času, skrbimo za okoljevarstvo in podporo stranki od prve zasnove pa do končnega izdelka. Pri prodaji elektronike smo v samem evropskem vrhu.

Zagotovilo kvalitete

Kakovost elektronskih komponet in izdelanih vezij zagotavljamo in kontroliramo po IPC standardih. V naši strategiji elektronskih komponent, prodaje in poročil uvajamo tudi načela zagotavljanja kakovosti po UL standardu, ISO standardu 9001 in 14001. Elgoline ima UL certifikat, ki kupcem zagotavlja, da so vse komponente elektronike narejene iz kakovostnih in v mednarodno certificiranih laboratorijih preverjenih materialov.


Elektronske komponente: prodaja in vrste

Komponente elektonike delimo na aktivne in pasivne. Med tipične aktivne elemente , ki imajo sposobnost ojačevanja, štejemo na primer tranzistor. Pasivne elektronske komponente nimajo sposobnosti ojačevanja. To so na primer kondenzatorji (elektrolitski, keramični, večplastni ...), različni gumbi, upori, resonatorji, potenciometri, oscilatorji in transformatorji. Različne elektro komponente potrebujemo, da lahko ustvarimo dobro vezje. Prodaja elektro komponent je danes veliko bolj dostopna in raznolika, a pomembno je, da znamo izbrati kvalitetne. Naši strokovnjaki uporabljajo le najboljše, saj sodelujemo s preverjenimi dobavitelji.


Če torej potrebujete vezje, ki ima le najboljše elektronske komponente, prodajo zaupajte nam. Veseli bomo vsakega novega izziva.

Več o jedkanju tiskanih vezij:www.vsi.si/elgoline/jedkanje-tiskanega-vezja

ISO STANDARD 9001

elektronske komponente cena