Elektronska vezja: hitra dostava prototipov in manjših serij

Elektronska vezja danes uporabljamo v številnih tehnoloških sistemih različnih disciplin. Preprosta elektronska vezja in pa tudi zahtevno vezje naročite pri Elgoline, uveljavljanemu in večkrat nagrajenemu podjetju, ki je cenjeno širom Evrope. Doma smo v Cerknici, naša specialiteta pa je hitra dostava prototipov in manjših serij. Za električna vezja in komponente najvišje kakovosti se le obrnite na nas.

Elektronska vezja - vrste in naša proizvodnja

električna vezja cenaNaša proizvodnja elektro vezij temelji na visoki odzivnosti, kjer v najkrajšem možnem času naredimo specifično vezje, ki ga potrebujete. Smo vodilno podjetje za izdelavo prototipnih togih tiskanih vezij v Sloveniji. Na področju elektronike so takšna elektronska vezja nujna za številna področja. Močno pa narašča tudi povpraševanje po zvijavih in togo-zvijavih elektro vezjih, ki imajo številne prednosti: odlično prepogibanje, lažjo montažo in nižjo ceno, ker se ne uporablja konektorjev. Če potrebujete več kot zgolj preprosto elektronsko vezje, se radi lotimo tudi izzivov različnih zahtevnih vezij, med sodelovanjem pri razvojnih projektih, pa smo se naučili tudi tehnoloških postopkov obdelovanja materialov, ki niso standardna za proizvodnjo električnih vezij.

Komponente najboljše kvalitete

Za izdelavo vezij so potrebni vrhunski elementi (tako aktivne kot pasivne elektronske komponente), zato sodelujemo le z vrhunskimi dobavitelji. Naša elektronska vezja in elementi so najvišjih standardov (lasten UL certifikat, IPC standard ter ISO standard 9001 in 14001 za zagotavjanje kakovosti), uporabljamo pa tudi najboljše materiale, za katere garantiramo visoko učinovitost. Na željo kupca lahko v našem fizikalnem laboratoriju preverimo fizikalne in merske lastnosti elektronskih vezij in elementov ter izdelamo poročila.

Električna vezja, SMT šablone in posebne naloge

Poleg električnih vezij slovimo tudi po izdelavi SMT šablon iz nerjavečega jekla. Ker so take šablone zahtevne, miniaturne in strojno položene, je nujna izdelava v SMT tehniki. Prednosti lasersko rezanih šablon so ostro rezani robovi, točen nanos paste in pa tudi prijaznost do okolja. Če torej potrebujete SMT šablono ali pa kakšno drugo kvalitetno električno vezje, nas hitro kontaktirajte in poskrbeli bomo, da najdemo kar najboljše rešitve.

IZDELAVA TISKANEGA VEZJA

elektronska vezja cena