Vezja so naša specialiteta in ponos

Vezja se danes uporabljajo na številnih in zelo raznolikih področjih, zato je povpraševanje vse večje, razvoj tehnologije pa hiter. Podjetje Elgoline deluje že vse od leta 1986 in je eden vodilnih evropskih proizvajalcev in razvijalcev električnih vezij. Specializirani smo za hitro dostavo prototipov in manjših serij.

Vrhunska električna vezja: naša ponudba

Proizvajamo običajna tiskana vezja, pa tudi zvijava vezja. Za toga tiskana vezja, ki se jih uporablja na vseh področjih elektronike zagotavljamo najboljšo kvaliteto. Ker uporabljamo odlične materiale in tehnološke postopke, vam lahko obljubimo tudi kratek dobavni rok. Zanesljivi pa smo tudi v izdelavi zvijavih vezij (tako enostranska vezja in dvostranska vezja kot tudi večslojna), katerih prednos je prepogibanje, lažja vgradnja ter manjša teža in volumen. Ker smo sodelovali pri raznih razvojnih projektih, smo se priučili posebnih tehnologij, s katerimi lahko obdelujemo tudi materiale, ki sicer niso običajni za proizvodnjo električnih vezij. Novi izzivi nas vsekakor veselijo.

Garancija kakovosti

Za naša elektronska vezja in elemente seveda garantiramo najvšjo stopnjo kvalitete. To zagotavljamo s preverjenimi dobavitelji, vrhunsko izdelavo in delo ter preverjanje po visokih standardih. Plošče tiskanega vezja proizvajamo v skladu z IPC standardi. Za kupce lahko v našem fizikalnem laboratoriju preverimo fizikalne merske lastnosti plošč (za vsa elektronska vezja in elemente) ter izdamo tudi primerna poročila. Elgoline uvaja tudi načela za zagotavljanje kakovosti po ISO standardih 9001in 14001.

Priznanja za električna vezja in razvojne projekte

Naša razvojna skupina že veliko let sodeluje tudi z Inštitutom Jožef Štefan. Med našimi najbolj uspešnimi projekti je na primer ATLAS, ki je del velikega hadronskega trkalnika. Za svoj razvoj in delo na področju elektronskih komponent in vezij smo dobili že več mednarodnih priznanj, kar nas je izstrelilo na sam vrh evropskih proizvajalcev električnih vezij. Če torej potrebujete običajno tiskano vezje, enostransko vezje, zahtevno vezje ali pa še kaj prav specifičnega, se obrnite na nas in našli bomo najboljše rešitve za vas.

Več o izdelavi tiskanih vezij:www.vsi.si/elgoline/izdelava-tiskanega-vezja

JEDKANJE TISKANEGA VEZJA

vezja cenaelektrična vezja cena