Pošlji povpraševanje

Izdelava tiskanega vezja za vsa področja elektronike

Izdelava tiskanega vezja: podjetje Elgoline d. o. o. je vodilno podjetje na področju proizvodnje in izdelave tiskanega vezja v Sloveniji. Za vas lahko izdelamo kakršnokoli, pa naj bo še tako zahtevno tiskano vezje. Izdelava bo potekala strokovno, hitro in kakovostno. Pri nas lahko naročite togo, zvijavo, togo-zvijavo ali HDI tiskano vezje - izdelava bo zagotovo izpolnila vsa vaša pričakovanja, naši dobavni roki so kratki, zato boste s sodelovanjem z nami zagotovo zadovoljni. Vabljeni, da obiščete našo spletno stran in preverite naše reference!


Potrebujete tiskano vezje za svojo elektronsko napravo?

Podjetje Elgoline d. o. o. je pravi naslov, da izdela tudi vaše tiskano vezje. Izdelujemo vse vrste tiskanega vezja. (tiskano vezje, pa tudi plošče za tiskana vezja in večslojna tiskana vezja.) V proizvodnem procesu uporabljamo tudi nekatere napredne tehnološke postopke za obdelavo materialov, ki niso standardni za izdelavo tiskanih vezij. Vse plošče za tiskana vezja proizvajamo v skladu z IPC standardi, imamo pa tudi lasten kemijski laboratorij, v katerem opravimo željene analize. Za vas izdelamo kakovostno tiskano vezje. Izdelava poteka iz najboljših materialov in s pomočjo vrhunskih tehnoloških postopkov. Seveda skrbimo tudi za okolje, zato uporabljamo predvsem okolju prijazne in ekonomične tehnologije.

Strokovnjaki za večslojna tiskana vezja

Zaradi vedno manjših komponent za tiskano vezje, izdelava tiskanega vezja postaja vse bolj zahtevna naloga. Zahtevna tiskana vezja so predvsem takšna s povečano gostoto signalnih linij in prevezav na ploskev. Tehnologija nam omogoča večkratno laminiranje in sestavljanje večslojnega vezja. Takšna izdelava tiskanega vezja zagotavlja visoke hitrosti signalov, veliko gostoto izvrtin, manjše prevezave in manj prevodnih slojev. Dizajn je prilagojen, da zagotavlja manjše in lažje tiskano vezje. Izdelava tiskanega vezja je kakovostna, cene so konkurenčne, naši dobavni roki pa so kratki. Pokličite nas in se prepričajte o naši bogati in ugodni ponudbi!

Več o pasivnih elektronskih komponentah:www.vsi.si/elgoline/pasivne-elektronske-komponente

JEDKANJE TISKANEGA VEZJA

izdelava tiskanega vezjatiskano vezje izdelava cenik