Jedkanje tiskanega vezja in izdelava tiskanega vezja po naročilu

izdelava tiskanega vezja cenikIzdelava tiskanih vezij: cenik z dostopnimi cenami, visoki standardi kakovosti, vrhunska oprema in kratki dobavni roki so prednosti, ki odlikujejo podjetje Elgoline d. o. o. Smo ekipa izkušenih strokovnjakov za izdelavo prototipnih tiskanih vezij vseh vrst in industrijsko jedkanje tiskanega vezja. Z jedkanjem tiskanega vezja dosežemo spreminjanje površine predmeta z uporabo kemičnih učinkovin, kot so kisline in kloridi. Za jedkanje tiskanega vezja lahko uporabimo železov triklorid ali zmes solne kisline in vodikovega peroksida. Industrijsko jedkanje tiskanega vezja se lahko opravi z različnimi načini jedkanja, kot zahteva načrtovana izdelava tiskanih vezij. Cenik naših storitev si oglejte na spletni strani.

OGLED CENIKA IZDELAVE TISKANIH VEZIJ

Plošče tiskanega vezja na katere so nameščeni elektronski elementi

Za medsebojno povezavo elektronskih elementov na podlagi določene sheme potrebujemo dvoslojno ploščo: podlaga plošče je izolacijski material z bakreno površino, in je lahko enostranska ali dvostranska. Na to ploščo nato po načrtu narišemo enostransko ali dvostransko tiskano vezje. Jedkanje tiskanega vezja je kemični način graviranja na ploščo za tiskano vezje. Podjetje Elgoline se že od leta 1986 ukvarja z izdelavo tiskanih vezij: cenik najdete na spletu.

Togo tiskano vezje se danes uporablja na vseh področjih elektronike

Izdelava tiskanega vezja najvišje kakovosti in industrijski proces jedkanja tiskanega vezja zahteva opremo za visoko tehnološke postopke in strokovna znanja, s katerimi se ponašamo v podjetju Elgoline, ki se uvršča med vodilne proizvajalce prototipnih HDI tiskanih vezij v srednji Evropi. Izdelujemo tudi fleksibilna tiskana vezja (in plošče tiskanega vezja). Odlikujejo nas kratki dobavni roki in visoko kakovostna izdelava tiskanih vezij. Cenik naših storitev vas bo prepričal, zato vas vabimo, da nam pošljete vaše povpraševanje.

jedkanje tiskanega vezja cenikStrokovnjaki za upogljiva oziroma fleksibilna tiskana vezja

Za fleksibilno vezje je značilno, da se brez škode krivi, upogiba, guba in zavija. Fleksibilni laminati omogočajo prilagoditev vezja znotraj majhnega prostora, zato se uporabljajo tudi v mobilni in avtomobilski elektroniki. Vas zanima izdelava tiskanih vezij? Cenik in naše reference preverite na spletu!

Več o ISO standardu 9001:www.vsi.si/elgoline/iso-standard-9001

PASIVNE ELEKTRONSKE KOMPONENTE