Usmerniki - izredna kakovost po ugodni ceniNastavljivi usmernik

Usmerniki so naprave, ki izmenični električni tok (AC) pretvorijo v enosmernega (DC). Uporabljajo se v avtomobilskih alternatorjih, računalnikih, varilnih aparatih, za polnjenje baterij itd. Poznamo več vrst, med katerimi so tudi nastavljivi usmerniki, pri katerih je mogoče nastaviti napetost in tiristorski usmerniki. Usmernik je nedvomno pripomoček, ki bi ga moral imeti vsak elektronik.

KAJ JE TO USMERNIK?

Usmernik po meri

Potrebujete usmernik, pa ne najdete ustreznega? V podjetju Elektronik-invent upoštevamo tudi vaše želje in potrebe in sicer tako, da izdelujemo usmernike po meri. Zaupajte nam kaj potrebujete, mi pa bomo z veseljem ugodili vašim željam. Z našim usmernikom boste premagali vsako breme. Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu. Vsekakor si bomo vzeli čas, da vam posredujemo vse potrebne informacije in vam omogočimo enostaven ter varen nakup.


Kvalitetni usmerniki z dolgo življenjsko dobotiristorski usmerniki

Vas skrbi, da ne boste kupili kvalitetnega izdelka? Vaše skrbi so popolnoma odveč. 30-letna tradicija v proizvodnji elektronskih naprav nam omogoča izdelavo le najboljših usmernikov, s katerimi so kupci izjemno zadovoljni. Zagotavljamo vam profesionalno kvaliteto in dolgo življenjsko dobo izbranega usmernika. Ker cenimo vaše zaupanje, smo poskrbeli tudi za odlično razmerje med kvaliteto usmernikov in ceno. Preverite našo ponudbo serijskih izdelkov. Cene usmernikov so atraktivne in prijazne kupcem.


Pri svojem delu smo strokovni in odgovorni. Vedno smo vam pripravljeni pomagati, saj menimo, da je zadovoljstvo naših kupcev na prvem mestu. Z veseljem bomo odgovorili na vsako izmed vaših vprašanj ter vam svetovali na podlagi večletnih izkušenj. Nenehno se izpopolnjujemo in nadgrajujemo pridobljena znanja, ki jih vlagamo v izdelavo vsakega izmed usmernikov. Nakup v našem podjetju je varen, saj se držimo vseh dogovorov in spoštujemo mnenje naših strank. Prepričani smo, da boste zadovoljni z nakupom usmernika v našem podjetju.