Stabilizirani usmerniki različnih vrst - usmernik za vsakogar!


Stabilizirani usmerniki poskrbijo - kot nakazuje že njihovo ime - za stabilno delovanje naprave, pri kateri se uporabljajo. Pri nezahtevnih porabnikih je večinoma možno uporabiti tudi nestabiliziran usmernik napetosti, medtem ko je pri kompleksnejših napravah, kjer je lahko stabilizacija izhodne napetosti precej zahtevna, nujno uporabiti stabilizirani usmernik. Stabilizirani usmerniki preprečijo nevarnost pregrevanja oziroma poškodbe naprav, običajno pa je manjša tudi poraba toka. Zelo pogosto se uporablja stabilizirani usmernik 12v, vendar pa je mogoča tudi višja napetost. Podobne variacije so mogoče tudi pri električnem toku.

LABORATORIJSKI USMERNIKI


Varni stabilizirani usmerniki, ki se ne kvarijo


V ponudbi podjetja Elektronik Invent vas čakajo kakovostni stabilizirani usmerniki različnih lastnosti. Z razvojem in proizvodnjo elektronskih naprav se ukvarjamo že od leta 1984, kar pomeni, da se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami in poglobljenim znanjem o tem področju. Redno spremljamo tudi novosti in napredek v panogi, zato vam lahko ponudimo inovativne rešitve oziroma izdelke. Prav usmerniki različnih vrst predstavljajo pomemben del našega programa. Pri nas lahko kupite vsestransko uporaben stabilizirani usmernik 12v, laboratorijski oziroma univerzalni usmernik, trifazni polnvalni usmernik, ki je sestavljen iz šestih diod, in mnoge druge naprave. Vsak naš usmernik odlikuje kvalitetno delovanje brez okvar in izjemno dolga življenjska doba.

stabilizirani usmernikiuniverzalni usmerniki


Zelo ugoden usmernik, izdelan po meri


V primeru da med našimi serijskimi izdelki ne najdete naprave, ki bi vam povsem ustrezala, usmernik za vas izdelamo tudi po naročilu. Stabilizirani usmerniki sicer zahtevajo nekoliko več napora pri izdelavi, vendar pa zagotovijo optimalno delovanje naprave in preprečijo prevelika nihanja napetosti, zaradi katerih lahko pride do okvar in nezgod. Verjamemo, da smo prava izbira za vse, ki iščete kvaliteten univerzalni usmernik po dostopni ceni, ki je nujni pripomoček v šolah, laboratorijih in v domačih delavnicah. Prav tako lahko za vas izdelamo trifazni polnovalni usmernik oziroma napravo, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam. Naši stabilizirani usmerniki so izdelani z upoštevanjem najstrožjih varnostnih predpisov, zato je njihova uporaba povsem varna. Vsak naš usmernik deluje tako brezhibno, da ga večino časa niti ne boste zaznali!