Usmernik - naprava, ki pretvarja tok


Usmernik je naprava, ki izmenični električni tok pretvori v enosmernega. Obstaja rek, ki trdi, da mora imeti vsak elektronik pri sebi tudi usmernik, kar popolnoma drži. Poznamo več vrst, ki se med seboj ne razlikujejo le po imenih temveč tudi po načinu uporabe. Katerega bomo izbrali je precej odvisno od tega, za kateri namen ga potrebujemo. V primeru, da se ne boste znali odločiti za pravega se lahko obrnete na podjetje Elektronik Invent, v katerem se s tovrstnimi stvarmi ukvarjamo že vrsto let. Za vas bomo poiskali prave usmernike.

STABILIZIRANI USMERNIK


Laboratorijski usmernik in ugodna cena


Kot smo že omenili, vam v podjetju Elektronik Invent nudimo več vrst usmernikov, med katere sodi tudi laboratorijski usmernik. Cena le-tega je dostopna in prilagojena kvaliteti izdelka. Trenutno je na voljo laboratorijski usmernik LPS 40-10. Gre za stabilizirani usmernik, ki je lahko odličen napajalni vir za laboratorije, pa tudi za druga poslopja. Če se zanimate za laboratorijski usmernik z ugodno ceno vam predlagamo, da nam pošljete povpraševanje. Zagotavljamo vam, da je cena laboratorijskega usmernika atraktivna in kar je še bolje - ob nakupu usmernikov vam nudimo kar 24-mesečno garancijo! Preverite našo ponudbo!

usmernikstabilizarni usmernik


Usmernik - več vrst


Usmernik nam lahko povzroči precej preglavic, če ne vemo, katerega potrebujemo. V podjetju Elektronik Invent smo vam vedno pripravljeni svetovati in pomagati pri izbiri pravega izdelka. Naša ponudba vključuje tudi nastavljiv usmernik, visokonapetostni usmernik in laboratorijski usmernik. Cena je ne glede na vrsto posameznika atraktivna in ugodna - lahko rečemo, da gre za izjemno razmerje med kvaliteto in ceno. Ker so pri nas stranke vedno na prvem mestu menimo, da mora biti cena usmernika dostopna vsakomur. Prepričate se lahko tako, da nas kontaktirate. Predstavili vam bomo tudi širšo ponudbo izdelkov in storitev, ki vam jih nudimo.

Kaj je to usmernik? Več tukaj: http://www.elektronik-invent.com/kaj-je-to-usmernik