Laboratorijski usmernik - naj delo postane užitek

Laboratorijski usmernik je nujno potreben pripomoček v vsakem laboratoriju ali delavnici. Je odličen napajalni vir za laboratorije, industrijo, obrate in šole. Pomembno je le, da izberemo takšnega, ki bo zadostil našim potrebam. Iščete ustrezen usmernik? Laboratorijski usmernik LPS 40-10, ki ga najdete med našimi serijskimi izdelki sodi med izredno kakovostne usmernike.

STABILIZIRANI USMERNIK


Laboratorijski usmernik - značilnosti

Laboratorijski usmernik LPS 40-10 lahko uporabljamo za eksperimentiranje, elektrokemijo, polnjenje akumulatorjev, trajno napajanje, pogon elektromotorja in za testiranja. Napetost (0-40V) je stabilna tudi pri sunkovitem vklapljanju različnih potrošnikov. Laboratorijski usmernik ima masivno ohišje s čudovitim dizajnom, ki vsekakor pritegne pozornost. Ima tudi izjemno dolgo življenjsko dobo, kar potrjuje 24-mesečna garancija. Moč, kvaliteta in prihranek so tisti dejavniki, ki so vam lahko v pomoč pri odločanju za nakup ustreznih usmernikov. Omenjeni dejavniki odlikujejo laboratorijski usmernik LPS 40-10. V podjetju spoštujemo ustrezno razmerje med kvaliteto in ceno izdelka, kar velja tudi za laboratorijski usmernik. Cena je glede na kvaliteto izdelka izjemno ugodna. V kolikor se zanimate za nakup izdelka nam pošljite povpraševanje.


Usmerniki s tradicijo

Zakaj se odločiti za nakup usmernikov v našem podjetju? Naši prednosti sta večletna tradicija in strokovnost pri delu. V podjetju Elektronik Invent ne ponujamo samo laboratorijskih usmernikov, temveč tudi številne druge kvalitetne usmernike, med katerimi je tudi polnovalni usmernik. Preverite ponudbo naših izdelkov in razmislite o možnosti izdelave po meri. Gre za opcijo, pri kateri upoštevamo vaše želje, izdelek pa prilagodimo vašim potrebam. Z veseljem si vzamemo čas za stranke in spoštujemo dogovore. Če imate kakršnakoli vprašanja se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri izbiri najprimernejšega izdelka.

laboratorijski usmernikLaboratorijski usmernik cena