Zofa je praktičen pohištveni eksponat


Zofa ali kavč je eden najstarejših pohištvenih artiklov, ki so bili usmerjeni k udobju stanovalca ali obiskovalca v prostoru, kjer je zofa stala. Zofa je znana že bistveno dlje kot denimo moderne sedežne, ki so sicer večje in bolj domiselno izdelane, kot je kavč. Še večja uspešnica pa je v preteklosti postala zofa z ležiščem oziroma tako imenovani raztegljivi kavč. Kavč z ležiščem ali sedežna z ležiščem sta še posebej pripravna, če se soočate s prostorsko stisko ali pa če pogosto dobivate obiske, ki pri vas prespijo. Vabimo vas, da preverite našo akcijo zof.


Zofa je še posebej primerna za majhne prostore


Če vas pesti pomanjkanje prostora, ja za vas zofa bržkone bolj primerna kot sedežna garnitura. Zofa z ležiščem vam prav tako lahko nudi udobje in prostorček za sprostitev ter počitek čez dan. Zvečer pa se zofa z ležiščem spremeni v posteljo, na kateri si lahko ponoči naberete novih moči. Raztegljivi kavči tako omogočajo, da je prostor optimalno izkoriščen in da na področju udobja niste prav z ničemer prikrajšani.


Zofa z ležiščem je pri nas lahko zelo ugoden nakup


Pogosto se zgodi, da so v naši trgovini zofe v akciji. Poleg kvalitete naš prodajni program namreč odlikujejo tudi konkurenčne cene. Naši kupci imajo pri nas tako na voljo odlične proizvode po zelo ugodnih cena. Če denimo iščete zofo z ležiščem, lahko v okviru naše ponudbe dobite zofo, ki bo po eni strani estetska in vizualno všečna, na drugi strani pa bo vaš kavč z ležiščem udoben in funkcionalen.

Več o usnjenem trosedu:www.vsi.si/dom24/usnjeni-trosed

LESENI KUHINJSKI STOLI

V PONUDBI TUDI KLUBSKE MIZICE

zofa z ležiščemraztegljivi kavči