Sedežna z ležiščem je vsestransko praktična


Sedežna z ležiščem je zelo praktičen del opreme dnevne sobe. Tiste dnevne sobe, v katerih stoji sedežna z ležiščem, se lahko v nekaj minutah prelevijo v prijetne in udobne spalnice. Še posebej odlične so sedežne garniture z ležiščem in predalom, saj lahko v predal čez dan pospravite posteljnino. Na eni strani je to priročno, na drugi strani pa tudi zdravo, saj tako učinkovito preprečite, da bi se vaša posteljnina čez dan prašila. Sedežna z ležiščem je izvrstna rešitev, saj lahko služi kot pomožno ležišče. Obstajajo dvosedi z ležiščem ali trosedi z ležiščem: pri slednjih je širina pomožnega ležišča, ki ga iz vaše nove sedežne garniture po meri pridobite le v nekaj minutah, še toliko večja.


Sedežna z ležiščem reši zagato v trenutku


Pomožno ležišče pride še posebej prav, če redno ali občasno dobivate obiske. Trosedi z ležiščem ali dvosedi z ležiščem v trenutku rešijo zagato in vašemu gostu ne bo treba spati na tleh. Tudi, če imate premalo prostora za klasično sedežno z ležiščem, lahko pomožno ležišče pridobite tudi s pomočjo zofe z ležiščem.


Pomožno ležišče vedno pride prav v pogojih prostorske stiske


V enosobnih stanovanjih in garsonjerah se venomer spopadamo s prostorsko stisko. V takih situacijah nam pride prav, če lahko en pohištveni kos uporabljamo za dve različni funkciji. Nizka omarica se lahko v trenutku prelevi v mizico, na katero lahko odlagamo stvari. Sedežna z ležiščem je prav tako v dvojni vlogi. Čez dan lahko na vaši sedežni garnituri z ležiščem in predalom v miru uživate v udobju dnevne sobe, zvečer pa se prelevi v udobno posteljo, na kateri se lahko v miru spočijete in pripravite na nov delovni dan.

AKCIJE BARSKIH STOLOV

TABUREJI IN VREČE ZA SEDENJE

trosedi z ležiščemsedežne garniture z ležiščem in predalom