Kavč z ležiščem - raztegljiv kavč odlična rešitev za manjše prostore

Kavč z ležiščem predstavlja idealno rešitev pri opremljanju majhnih stanovanj ali otroške sobe, saj omogoči, da isto sobo uporabljamo tako za spanje kot tudi za zabavanje gostov, ki bi jim bilo sicer nerodno sesti na posteljo. Čez dan pa pridobimo tudi veliko prostora.
Raztegljiv kavč je na pogled povsem normalen in moderen kavč, ki pa se pod okriljem noči spremeni v dovolj široko in udobno ležišče. Kavč z ležiščem lahko postavite tudi v dnevno sobo in ga po potrebi raztegnete, ko vas obiščejo gosti, ki bodo pri vas prespali.

Kavč z ležiščem - pred nakupom je dobro vedeti ...

Je vaše stanovanje premajhno? Razmišljate, da bi kupili kavč z ležiščem? Preden se odpravite na lov za ustreznim kavčem, dovolite nekaj nasvetov.
Najprej pomislite, kako boste raztegljiv kavč uporabljali. Če boste kavč z ležiščem raztegovali vsak dan, bodite pozorni predvsem na njegovo udobje, trpežnost in ergonomičnost. Nujno preverite, kakšna je vzmetnica, saj je od tega odvisna kakovost vašega spanja. Mehanizem za raztegovanje kavča naj bo čim lažji.
Če bo raztegljiv kavč namenjen le občasni uporabi, se pri nakupu lahko bolj osredotočite na lep videz in dizajn. Zofe in kavči so danes na voljo v množici barv, stilov in vzorcev, zato jih skušajte uskladiti z barvno shemo vašega doma. Tudi prevleke so iz najrazličnejših materialov, celo iz usnja.
Pomembno je, da izberete pravo velikost kavča. Preučite, koliko prostora lahko zavzame raztegnjen in v prodajalno vstopite z natančnimi merami.

Raztegljivi kavč z ležiščem

Zofe in kavči za vse okuse po ugodnih cenah

Podjetje Dom24 d.o.o. vam ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov za vaš dom po najnižjih cenah. Na voljo so različne sedežne garniture (npr. kotna sedežna z ležiščem), trosedi, dvosedi in fotelji ter zofe in kavči.
Zofe in kavči so prav tako kot za sedenje udobni tudi za poležavanje. Na izbiro je več možnosti finega blaga in različnih dimenzij. Raztegljiv kavč ponuja dodatno možnost izbire smeri raztegljivosti. Poleg dodatnega ležišča se lahko odločite tudi za predal, ki omogoča dodaten prostor za shranjevanje, na primer posteljnine ali sezonskih oblačil.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo pestro ponudbo. Izberite kavč z ležiščem ali zofo, ki bosta imela za vas največjo uporabno vrednost, poleg tega pa bosta z barvami in obliko obogatila pogled na prostor.

Vabljeni!

Dom24 d.o.o. | Ugodna cena sedežnih garnitur