Dvokrilna garažna vrata na motorni pogon: električna avtomatska vrata

Dvokrilna garažna vrata za vas izdelamo po meri: pošljite nam želene dimenzije in poslali vam bomo ponudbo. V podjetju Daljinček d. o. o. izdelujmo dvokrilna garažna vrata, ki so primerna za vgradnjo v hiše, vrtne garaže, lope, samostojne garaže, triplex garaže, pomožne prostore, gospodarska poslopja itd. Smo proizvodno in storitveno podjetje, ki deluje že od leta 2004. Smo eno prvih podjetji v Sloveniji z lastno proizvodnjo vrat. V teh letih smo z našimi garažnimi vrati polepšali že veliko domov. Ukvarjamo se z izdelovanjem, prodajo, montažo in servisom vseh vrst garažnih in industrijskih vrat termotornih pogonov. Naša ponudba poleg dvokrilnih garažnih vrat obsega tudi sekcijska garažna vrata, sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom, enokrilna vrata, industrijska sekcijska vrata, stranska garažna vrata, rolo garažna vrata, motorne pogone za garažna in vrtna vrata ter vrtne ograje. Če iščete zanesljivega ponudnika kakovostnih avtomatskih garažnih vrat, potem nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo ne le za kvalitetno izdelavo, temveč tudi za ustrezno montažo ter servis vaših električnih garažnih vrat.

Avtomatska garažna vrata različnih dimenzij

V podjetju Daljinček d. o. o. izdelujemo garažna vrata po meri oziroma dimenzijah vaše odprtine iz zelo kvalitetnih materialov. Pri izdelavi se prilagodimo vašim željam in potrebam. Smo zanesljiv, prilagodljiv in kakovosten izvajalec, ki skrbi za zadovoljstvo strank in brezhibno delovanje avtomatskih garažnih vrat in motornih pogonov. Vsa naša avtomatska garažna vrata imajo certifikate in so izdelana v skladu s strogimi evropskimi standardi SIST EN 1324-1, ki jih je izdal ZAG (Zavod za gradbeništvo Slovenije) in SIQ (Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje). Našo ponudbo avtomatskih garažnih vrat, med katerimi boste našli tudi avtomatska dvokrilna garažna vrata, si lahko ogledate na naši spletni strani. Tam boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje (napišite nam vaše želje, za kakšna garažna vrata ali motorni pogon se zanimate? Sekcijska, dvokrilna, rolo garažna vrata itd.) in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo.

električna garažna vratagaražna vrata dimenzije

Kakovostna dvokrilna garažna vrata

Avtomatska dvokrilna garažna vrata so izdelana iz kvalitetnih alu profilov in polnjena s 40 mm izolacijskim polnilom. Lahko jih zmontiramo med zidove, na zunanjo stran zida in celo na fasado v primeru, da je garaža prekratka za vaš avtomobil. Spodnji del dvižnih garažnih vrat je povezan z aluminijastim pohodnim profilom, čez katerega lahko vozimo z avtomobilom in preprečuje vdor vode v prostor. Izberete lahko avtomatska garažna vrata oziroma dvižna garažna vrata, ki so opremljena s sodobnim motornim pogonom na daljinsko upravljanje. Odločite pa se lahko tudi za ročna vrata. Za bolj zahtevne objekte lahko izdelamo tudi garažna vrata s termičnim profilom, ki še dodatno izboljšajo toplotno izolacijo.

Motorni pogoni za garažna vrata in vrtna vrata

Ste se tudi vi naveličali kar naprej izstopati iz avtomobila, da bi odprli garažna vrata? Mi vam ponujamo odlična dvokrilna garažna vrata na motorni pogon. Gre za kakovostna in estetsko dovršena električna garažna vrata. Z našimi motornimi pogoni za garažna vrata na daljinsko upravljanje lahko vaše življenje zelo poenostavimo. Ponujamo vam motorne pogone za garažna vrata Nice, Beninca in Daljinček. Gre za zelo kvalitetne motorne pogone, ki delujejo brezhibno. So eni redkih pogonov za električna garažna vrata, ki imajo možnost, če zmanjka električnega toka, da lahko vrata zaklenete in se odpravite brez skrbi po opravkih. Motorni pogoni so zelo varni, saj se ob naletu na oviro samodejno ustavijo. Ponujamo vam sodobne pogone za električna garažna vrata, ki so znani po najboljšem dizajnu in kvaliteti na področju avtomatizacije.

PREVERITE PONUDBO GARAŽNIH VRAT

Avtomatska dvokrilna garažna vrata vam tudi servisiramo

V našem podjetju vam poleg izdelave in montaže garažnih vrat ponujamo tudi širok spekter servisnih storitev. Kljub temu, da so naša vrataizdelana iz zelo kvalitetnih materialov in so trajna, je možno, da se kdaj kaj zalomi in potrebujete strokovno pomoč. Takrat vam na pomoč priskočimo mi. Nudimo vam vse rezervne dele za garažna in industrijska vrata ter motorne pogone. Servisiramo pa tudi garažna vrata nekaterih drugih proizvajalcev.