Dvižna garažna vrata v akciji: vrata z motornim pogonom in poceni montažo

Dvižna garažna vrata so lahko izredno funkcionalen element hiše. V podjetju Daljinček d. o. o. iz Ljubljane se ukvarjamo z izdelovanjem, prodajo, montažo in servisom vseh vrste garažnih in industrijskih vrat ter motornih pogonov. Podjetje deluje že od leta 2004 in je eno prvih podjetij v Sloveniji z lastno proizvodnjo dvižnih garažnih vrat. Material za garažna vrata in vrtna vrata uvažamo iz Italije in Nizozemske. Cena naših garažnih vrat je konkurenčna, akcija pa je lahko dobra priložnost, da si zagotovite dvižna garažna vrata bolj poceni. Pogon za naša dvižna garažna vrata je motorni, vsa naša vrata imajo certifikate in so izdelana v skladu s strogimi evropskimi standardi SIST EN 1324-1, ki jih je izdal ZAG (Zavod za gradbeništvo Slovenije) in SIQ (Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje). Naše prednostni vidimo predvsem v tem, da izdelujemo garažna vrata po meri vaše odprtine iz zelo kvalitetnih materialov. Pri svojem delu se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Pohvalimo se lahko z zelo kratkimi dobavnimi roki, zanesljivostjo, prilagodljivostjo in kakovostjo. Pri našem delu pa je naše edino vodilo, da skrbimo za zadovoljstvo naših strank in brezhibno delovanje dvižnih garažnih vrat in motornih pogonov za dvižna vrata. Poskrbimo pa tudi za kakovostno montažo dvižnih garažnih vrat in servis.

Akcija - naročite poceni dvižna garažna vrata že danes

Dvižna garažna vrata ne naročate vsak dan, zato je pred nakupom potrebno dobro premisliti, kaj si želite in katerega ponudnika izbrati. V podjetju Daljinček d. o. o. vam ponujamo različne vrste garažnih vrat na motorni pogon, pri izdelavi pa se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Ker gre za dolgoročno investicijo, pri izbiri ne bi smeli gledati le na ceno in izbrati najbolj poceni dvižna garažna vrata. V našem podjetju vam ponujamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, za vas pa imamo pripravljene tudi akcije, ki lahko ceno vaše investicije nekoliko znižajo. Na naši spletni strani si lahko ogledate naše aktualne akcije, če pa imate kakršnokoli vprašanje o garažnih vratih, vas vabimo, da nas obiščete ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

montaža dvižnih garažnih vratpoceni dvižna garažna vrata

Kakšna dvižna garažna vrata si želite?

Nakup dvižnih garažnih vrat mora biti dobro premišljen. Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi. Če se želite naročiti na ogled in meritve ter strokovno svetovanje na vašem domu, nam zaupajte svoj naslov in z veseljem se bomo oglasili pri vas. Preko spletnega obrazca nam lahko zaupate vaše želje, za kakšna garažna vrata ali motorni pogon se zanimate (sekcijska vrata, dvokrilna vrata, rolo garažna vrata itd.). Pripravili vam bomo ponudbo in vam jo poslali v najkrajšem možnem času. Podatki, ki jih potrebujemo za ponudbo so: dimenzija odprtine za dvižna garažna vrata, barva in vzorec lamel garažnih vrat, ali potrebujete tudi osebni prehod v garažnih vratih itd. V naši ponudbi lahko najdete različna garažna vrata, in sicer dvižna sekcijska garažna vrata in sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom, dvokrilna in enokrilna vrata, industrijska sekcijska vrata, stranska garažna vrata in rolo dvižna garažna vrata.

Motorni pogon za dvižna garažna vrata

Če ste med tistimi, ki ste naveličani kar naprej stopati iz avtomobila in ročno odpirati vrata, potem so dvižna garažna vrata odlična rešitev za vas. Naši motorni pogoni na daljinsko upravljanje lahko zelo poenostavijo vaše življenje. Ponujamo vam motorne pogone za garažna vrata Nice, Baninca in Daljinček. Motorni pogoni so kvalitetni in delujejo brezhibno. So eni redkih, ki imajo možnost, če zmanjka električnega toka, da lahko vrata zaklenete in se odpravite brez skrbi po opravkih. Motorni pogoni so tudi zelo varni, saj se ob naletu na oviro samodejno ustavijo. Če vas skrbi cena investicije, ne skrbite. Za vas imamo pripravljene tudi akcije, ki lahko znižajo ceno.

Montaža dvižnih garažnih vrat in servis

Poleg proizvodnje, prodaje in montaže vam ponujamo tudi servis garažnih vrat in motornih pogonov. Strokovno osebje lahko kakršnokoli napako odpravi v najkrajšem možnem času. Več nahttp://www.daljincek.com/.