Sekcijska garažna vrata (avtomatska ali ročna) po vaši meri in ugodnem ceniku

Sekcijska garažna vrata so le del naše pestre ponudbe garažnih vrat. V njej boste prav tako našli tudi sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom, dvokrilna in enokrilna garažna vrata, industrijska sekcijska vrata, stranska vrata in rolo vrata. Podjetje Daljinček d. o. o. je proizvodno in storitveno podjetje, ki deluje že od leta 2004. Smo eno prvih podjetij v Sloveniji z lastno proizvodnjo vrat. V letih našega delovanja smo izdelali in montirali veliko vrat in na ta način polepšali veliko domov. Poleg izdelave garažnih vrat po meri, prodaje in montaže avtomatskih garažnih vrat vam ponujamo tudi kakovosten servis vseh vrst garažnih vrat ter motornih pogonov. Paneli za garažna vrata in ostali materiali so kakovostni in trpežni, zato vam bodo vrata še dolgo dobro služila. Poleg kakovostne izdelave in montaže pa nismo pozabili niti na ceno. Cenik garažnih vrat je ugoden, izdelava pa na visokem kakovostnem nivoju. Več informacij o vratih in ceni lahko dobite na naši spletni strani, kjer si lahko v galeriji fotografij ogledate nekatera izmed naših vrat. Veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu našega podjetja, kjer bomo skupaj našli rešitev za vas.

Avtomatska garažna vrata

Avtomatska garažna vrata - kakovost in praktičnost v enem

Če iščete zanesljivega proizvajalca vrat, ki bo poskrbel, da bodo garažna vrata izdelana kakovostno, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Naše prednosti so številne: izdelujemo garažna vrata po meri vaše odprtine in zelo kakovostnih materialov, pri tem pa se lahko popolnoma prilagodimo vašim potrebam, željam in zahtevam. Zagotavljamo vam kratke dobavne roke, zato na vaša nova garažna vrata ali katerakoli druga vrata iz naše ponudbe ne boste morali čakati dolgo časa. Smo zanesljivi in prilagodljivi ter neprestano skrbimo, da so naše stranke zadovoljne. To pa jih lahko zagotovimo le tako, da za njih izdelamo popolna vrata in poskrbimo za brezhibno delovanje vrat in motornih pogonov avtomatskih garažnih vrat. Naša vrata imajo vse potrebne certifikate in so izdelana v skladu s strogimi evropskimi standardiSIST EN 1324-1,ki jih je izdal ZAG (Zavod za gradbeništvo Slovenije) in SIQ (Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje).

Sekcijska garažna vrata za vsak dom

Glavni del vrat so paneli za garažna vrata, izdelani iz pocinkane pločevine in polnjeni s poliuretansko peno, ki zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo. Poleg tega pa vrata tesnijo tudi gume iz vseh strani. Sekcijska garažna vrata se odpirajo s pomočjo torzijske vzmeti, ki omogoča enostavno odpiranje v vseh položajih. Odpirajo se navpično navzgor, pri čemer se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno pod strop. Vodila so, kakor tudi paneli, izdelana iz pocinkane pločevine. Da vrata lepo tečejo, poskrbijo uležajeni koleščki, ki zagotavljajo tiho delovanje in izredno stabilnost vrat. Montaža vrat je možna na notranjo stran zidu ali med zidova. Če nimate prostora levo, desno in zgoraj, pa vam lahko izdelamo pod konstrukcijo v barvi vrat. Vrata se lahko odpirajo ročno ali na motorni pogon na jermen. V vrata vam lahko vgradimo tudi okna različnih oblik in dimenzij. Naša garažna vrata so zelo varna, saj posebno oblikovanepanele na pregibih zagotavljajo popolno varnost pred priprtjem prstov.

Dvižna garažna vrata ugodno

Izbira motivov garažnih vrat

Glede na vaše želje in zahteve vam ponujamo možnost izbire različnih motivov avtomatskih garažnih vrat: gladka panela (v beli, srebrni in antracit barvi), gladka panela z eno črto (v beli, rjavi in srebrni barvi), linijski vzorec (v beli, rjavi in srebrni barvi), panela v imitaciji lesa (temni, zlati hrast in mahagoni), kasetni vzorec. Vrata vam lahko tudi pobarvamo po želji ali po ral lestvici.

Investicija v kakovostna vrata, ki se izplača!

Če se odločite za nakup garažnih vrat pri nas, bo to odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Pa ne le zaradi kakovosti vrat, tudi zaradi privlačnega cenika garažnih vrat. Vabimo vas, da nas obiščete in se sami prepričate o tem!

SLIKE NAŠIH IZDELKOV