Rolo garažna vrata v akciji! Različne dimenzije, kakovostna montaža in servis!

Rolo garažna vrata so primerna za vgradnjo v srednje zahtevne objekte, kjer ne potrebujete toliko odpiranj na dan ter ste omejeni z dolžino garaže. V podjetju Daljinček d. o. o. iz Ljubljane se ukvarjamo z izdelavo, prodajo, montažo in servisom vseh vrst garažnih in industrijskih vrat termotornih pogonov, prodajamo in vgrajujemo pa tudi rolo garažna vrata različnih proizvajalcev. Glede na vaše želje in potrebe lahko izberete različna rolo garažna vrata, ki so dobavljiva po meri oziroma vaših dimenzijah, različnih barvah. Garažna vrata so lahko opremljena s sodobnim motornim pogonom na daljinsko upravljanje, izberete pa lahko tudi ročno upravljanje. Za vas imamo vedno pripravljene tudi atraktivne akcije, ki so odlična priložnost, da ceno vaše investicije dodatno znižate. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi katalog oziroma fotografije rolo garažnih vrat in ostalih garažnih ter vrtnih vrat in se sami prepričate o njihovi estetski dovršenosti.

Rolo garažna vrata - akcija po meri naročnika

V naši ponudbi boste poleg ostalih garažnih vrat našli tudi rolo garažna vrata različnih proizvajalcev, ki so izdelana iz zelo kvalitetnega aluminija, ki je izredno lahek in odporen na vse, tudi najhujše vremenske vplive. Lamele garažnih vrat so polnjene s poliuretansko peno, ki nudi tudi odlično zvočno in toplotno izolacijo. Rolo garažna vrata se odpirajo navpično navzgor in se shranijo v škatli nad garažo. To je odlična rešitev za vse tiste, ki potrebujete dodatni prostor v garaži. Montaža garažnih vrat je hitra in enostavna. Montirajo se lahko na zunanjo ali notranjo stran objekta. Lahko pa jih montiramo tudi med zidove. Rolo garažna vrata so dobavljiva po meri oziroma po želenih dimenzijah, na voljo pa so tudi v različnih barvah. Odločite se lahko za rolo garažna vrata, ki se upravljajo ročno, s stikalno tipko ali ključem, ali pa izberete sodobna rolo vrata z motornim pogonom na daljinsko upravljanje. Po vaših željah lahko v rolo garažna vrata vgradimo tudi svetlobne in zračne lamele. Cena garažnih vrat je pri nas ugodna in konkurenčna, akcija pa je lahko odlična priložnost, da ceno investicije nekoliko znižate. Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko aktualne akcije tudi ogledate. Tam boste našli tudi katalog fotografij garažnih vrat ter ostalih garažnih vrat iz naše ponudbe.

rolo garažna vrata akcijarolo garažna vrata katalog

Zakaj se odločiti za nakup garažnih vrat pri nas?

Ne glede na to, ali se odločite za izdelavo dvižnih garažnih vrat ali pa želite imeti rolo garažna vrata, mi bomo poskrbeli tudi za ustrezno montažo in servis. Smo eno prvih podjetij v Sloveniji z lastno proizvodnjo vrat. Naša ponudba je raznolika, cena pa konkurenčna. Prednosti našega podjetja so: izdelovanje garažnih vrat po vaši meri iz zelo kakovostnih materialov in dobava rolo garažnih vrat različnih dimenzij, prilagoditev vašim željam in potrebam, kratki dobavni roki, zanesljivost, prilagodljivost in kakovost, skrb za zadovoljstvo strank in brezhibno delovanje vrat ter motornih pogonov.

POGLEJTE SLIKE GARAŽNIH VRAT

Montaža in servis rolo garažnih vrat

Naša garažna vrata so opremljena s sodobnimi motornimi pogoni na jermen, ki so znani po najboljšem dizajnu in kvaliteti na področju avtomatizacije. So zelo tihi in hitri, njihova življenjska doba pa je zelo dolga. Vsi naši motorji so zelo varčni in porabijo zelo malo energije, zato z rolo garažnimi vrati in ostalimi našimi garažnimi vrati ne boste imeli veliko stroškov. Ponujamo vam tudi kakovostno montažo garažnih vrat ter servis garažnih vrat in motornih pogonov. Strokovno osebje vam bo lahko morebitno napako odpravi v najkrajšem možnem času.

Zaupajte našim izkušnjam

Smo zaupanja vreden partner, ki sledi tržnim nišam, željam in potrebam strank in smo vedno v koraku s časom. Če potrebujete kakovostna rolo garažna vrata ali dvižna garažna vrata, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. S pomočjo naših atraktivnih akcij lahko garažna vrata dobite še bolj ugodno.