Rolo garažna vrata in ostala avtomatska električna garažna vrata

Rolo garažna vrata so odlična rešitev za vse tiste objekte, kjer ne potrebujete veliko odpiranj na dan ali pa ste omejeni z dolžino garaže. V podjetju Daljinček d. o. o. se že od leta 2004 ukvarjamo z lastno proizvodnjo vrat, prodajo, montažo in servisom vseh vrst garažnih in industrijskih vrat ter motornih pogonov. Material za garažna vrata uvažamo iz Italije in Nizozemske. Poleg rolo garažnih vrat različnih proizvajalcev izdelujemo in vgrajujemo tudi ostala avtomatska garažna vrata oziroma električna garažna vrata: sekcijska in sekcijska z osebnim prehodom, dvokrilna, enokrilna vrata, industrijska sekcijska vrata, stranska itd.

Zakaj se odločiti za nakup avtomatskih garažnih vrat pri nas?

Veliko je razlogov, zakaj se odločiti za izdelavo garažnih vrat pri nas. Ponujamo vam izdelavo garažnih vrat po meri vaše odprtine iz zelo kvalitetnih materialov, pri tem pa se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Zagotavljamo vam kratke dobavne roke, smo zanesljivi, prilagodljivi in svoje delo opravimo na visokem kakovostnem nivoju. Naše poslanstvo je strankam zagotoviti kakovostna vrata in brezhibno delovanje vrat in motornih pogonov. Vsa naša vrata imajo certifikate in so izdelana v skladu s strogimi evropskimi standardi SIST EN 1324-1,ki jih je izdal ZAG (Zavod za gradbeništvo Slovenije) in SIQ (Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje).

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata za srednje zahtevne objekte

Poleg zgoraj naštetih garažnih vrat prodajamo in vgrajujemo tudi rolo garažna vrata različnih proizvajalcev, ki so primerna za vgradnjo v srednje zahtevne objekte. Rolo vrata iz naše ponudbe so izdelana iz kakovostnega aluminija, ki je zelo lahek in odporen na vse vremenske vplive. Lamele vrat so polnjene s poliuretansko peno, ki ponuja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Vrata se odpirajo navpično navzgor in se shranijo v škatlo nad garažo, kar pomeni, da boste prihranili pri prostoru v garaži. Montiramo jih lahko na zunanjo ali notranjo stran objekta, mogoče pa jih je montirati tudi med zidove. Dobavljiva so po meri vaše odprtine, izberete pa lahko med različnimi barvami. Ta avtomatska garažna vrata so opremljena s sodobnim motornim pogonom na daljinsko upravljanje, ki ga je mogoče upravljati tudi ročno, s stikalno tipko ali ključem.

Avtomatska garažna vrata s sodobnim motornim pogonom

Vsa naša garažna vrata so opremljena s sodobnimi motornimi pogoni na jermen, ki so znani po odličnem dizajnu in kvaliteti na področju avtomatizacije. Pohvalijo se lahko z izredno tihim delovanjem, so hitri in imajo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da vam bodo vrata še dolgo dobro služila. Na motorjih se lahko nastavi sila teže vrat. Pogoni za garažna vrata so zelo varčni in porabijo izredno malo energije, možen pa je tudi ročni odklop motorja, kar pomeni, da v primeru izpada električne energije lahko električna garažna vrata dvignete tudi ročno. Prav tako pa so naši motorni pogoni eni izmed redkih, ki ponujajo možnost, če zmanjka električnega toka, da lahko vrata zaklenete. Na vaša vrata vam lahko zmontiramo motorni pogon različne moči, glede na vašo izvedbo sistema vodil na način, da vrata delujejo optimalno in s tem ne obremenjujejo motorja. Garažna vrata so z našimimotorji Daljinček, Nice in Benincazelo varna za uporabnika, saj se ustavijoob naletu na oviro. Več informacij o garažnih vratih po meri lahko dobite na naši spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu našega podjetja.

Avtomatska garažna vrata

Servis garažnih vrat

Poleg proizvodnje, prodaje in montaže vrat vam ponujamo tudi servis vrat in motornih pogonov. Kljub temu, da so naša vrataizdelana iz izjemno kvalitetnih materialov in so trajna, je možno, da kdaj potrebujete strokovno pomoč. Zato vam lahko brez težav zamenjamo vzmeti, pante, tesnila, tekalna koleščka, motorne pogone itd. Naši strokovni sodelavci lahko napako odpravijo v kratkem času. Nudimo vam vse rezervne dele za garažna in industrijska vrata in motorne pogone, servisiramo tudi garažna vrata nekaterih drugih proizvajalcev.

PONUJAMO TUDI SERVIS GARAŽNIH VRAT