Čiščenje proizvodnih prostorov in skladišč za večji ugled in higieno

Že več kot desetletje se ukvarjamo s čiščenjem prostorov - od čiščenja tal do oken, od lokalov do proizvodnje in skladišč. Zavedamo se pomena urejenosti vseh prostorov in okolice za ugled podjetja ter za zadovoljstvo zaposlenih, zato v našem čistilnem servisu skrbimo za nenehno nadgrajevanje znanja, uvajanje novih tehnologij in raziskovanje učinkovitih čistil v skladu z ekološkimi trendi.

Čiščenje proizvodnih prostorov in skladišč: zakaj se obrniti na čistilni servis?

Čiščenje prostorov je ena najbolj pogostih storitev, ki se jih je delegiralo zunanjim izvajalcem. K temu trendu je pripomoglo več dejavnikov:

  • osnovne naloge čiščenja so standardizirane in med podjetji ter panogami prihaja le do manjših razlikovanj,
  • narava dela in zahtevani učinki se dajo jasno navesti in določiti v pogodbi, za razliko od bolj tehničnih ali strokovnih del, ki se jih težko specificira,
  • vedno več podjetij se odloča za izločitev dela, ki ni vezano na njihovo osnovno dejavnost, da prihrani na stroških kadra,
  • čistilni servis lažje zagotovi zamenjavo za čistilca ali vzdrževalca na bolniški ali na dopustu.


Z delegiranjem čiščenja na zunanjega izvajalca boste poleg nižjih stroškov kadra zmanjšali tudi stroške za sodobno tehnologijo, druge pripomočke in ekološko sprejemljiva čistila; obenem pa si boste zagotovili tudi bolj izurjen kader, saj je nenehno izobraževanje in spremljanje novosti v našem interesu. Tako si zagotovite kakovostnejše čiščenje ob dogovorjenih terminih, brez odvračanja pozornosti od vaše osnovne dejavnosti.

Čiščenje proizvodnje in skladišč: naredite pravi vtis na vašega obiskovalca!

Za boljši prvi vtis na stranko, obiskovalca in poslovnega partnerja, čisto, varno in zdravo delovno okolje ter večjo produktivnost in boljšo motiviranost zaposlenih nam prepustite skrb za čiščenje proizvodnje, skladišč in pripadajočih prostorov. Nudimo tudi možnost čiščenja poslovnih prostorov ter urejanje in vzdrževanje okolice podjetja. Popolnoma se prilagodimo vašim željam.

Za več informacij o naši ponudbi ste vabljeni k obisku naše spletne strani!

Čistilni servis Cunj'ca | Čiščenje proizvodnje, čiščenje skladišč in proizvodnih prostorov - povezave do naše spletne strani: