Čiščenje in vzdrževanje zelenih površin ter okolice objektov

Čistilni servis Cunj'ca sestavljamo profesionalci, ki se že več kot 10 let ukvarjamo s čiščenjem raznovrstnih stanovanjskih in poslovnih objektov. Usmerili pa smo se tudi v dodatne storitve, kot sta vzdrževanje stanovanjskih stavb in čiščenje okolice.

 

Čiščenje okolice so za večino neprijetna opravila, ki se nikoli ne končajo

Priznajte, da vam je nemalokrat košnja trave odveč. Pa druga opravila pri urejanju okolice: obrezovanje žive meje, grabljenje listja, pometanje dvorišča itd.? Če je le možno, bi to delo preložili raje na koga drugega – sina, brata, očeta, sestro, soseda ali sodelavca… Kaj pa na čistilni servis? Ste kdaj pomislili na to možnost? Vzemite si čas zase, mogoče se lotite črtanja ostalih obveznosti s svojega seznama, medtem pa bomo poskrbeli za vzdrževanje vaše zelenice in druge okolice. S seboj prinesemo lastno orodje in smo tako dobra rešitev tudi za vse, ki se jim je pokvarila kosilnica. Kakovostno in v dogovorjenem roku poskrbimo za čiščenje in vzdrževanje oz. urejanje okolice vašega doma ali poslovnega objekta.

 

Čiščenje okolice za popolno zunanjo podobo podjetja ali doma

Primerna zunanja ureditev okolice pripomore k celostni podobi in ugledu vašega podjetja. Pomembno je tako vzdrževanje zelenice in morebitnih ostalih zelenih površin kot pometanje pločnika pred vhodom. Enako velja za vaš dom! Obrnite se na nas in pomagali vam bomo pri čiščenju, vzdrževanju in urejanju vaše okolice!

 

Za več informacij ste vabljeni na našo spletno stran!

 

Čistilni servis Cunj'ca | Urejanje okolice, vzdrževanje okolice, čiščenje okolice, vzdrževanje zelenih površin, vzdrževanje zelenice, zunanja ureditev okolice - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Čistilni servis Cunj'ca
Naslov
Puhova ulica 12
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 5342 032
041 601 301
041 307 300
Seznam fraz
čiščenje okolice, vzdrževanje, vzdrževanje zelenih površin, vzdrževanje okolice, vzdrževanje-urejanje okolice, čiščenje in urejanje okolice, vzdrževanje zelenice, urejanje okolice, ureditev okolice, zunanja ureditev okolice, čistilni servis
ZEMLJEVID