Čiščenje in vzdrževanje vaših poslovnih in zasebnih prostorov

Naše zdravje je neposredno povezano s čistočo prostorov, v katerih živimo in delujemo. Higiena in preprečevanje bolezni sta le dva od razlogov za temeljito in redno čiščenje objektov ter njihove okolice. A pri današnjem hitrem tempu in naraščajočih obvezah tako v poslovnem kot zasebnem življenju le stežka najdemo čas za čiščenje in vzdrževanje. Obenem pa velja, da je »čistoča nepogrešljiva za sodobno predstavo družbene popolnosti« (J. Burckhardt). Nečistoča je neprivlačna tako v trgovini ali gostilni kot v domu. Čistilni servis Cunj'ca in njegovi zaposleni zato strokovno poskrbimo za vaše zdravje in lepoto vašega doma ali privlačnost vašega poslovnega prostora.

Čistilni servis Cunj'ca: naše storitve čiščenja in vzdrževanja za podjetja

Vsi poslovni prostori potrebujejo redno čiščenje in vzdrževanje. Nekatera podjetja so podvržena strožjim merilom, vsi pa zagotovo želite narediti dober vtis na svoje stranke. Širi se trend outsourcinga del, ki so povezana s čiščenjem in vzdrževanjem poslovnih prostorov ter z urejanjem okolice. Tovrstna dela zdaj za podjetja običajno prevzema zunanji čistilni servis.


Storitve, ki jih nudimo v našem čistilnem servisu, so:


Nekateri čistilni servisi se specializirajo na določene storitve, drugi širimo našo ponudbo in znanje glede na želje in potrebe naših strank.

Čistilni servis Cunj'ca: čiščenje in vzdrževanje za zasebnike

Nimate časa za čiščenje svojega stanovanja? Nimate več moči za to? Ste naveličani, da dajete prednost čiščenju pred družino? Se s prijatelji raje dobite zunaj kot doma? Kdaj ste nazadnje uspeli pokositi travo? Tako kot za podjetja imamo tudi za vas in vaš dom pripravljeno ponudbo storitev za čiščenje prostorov ter čiščenje in urejanje okolice. Ohranite svoj prosti čas zase, za svojo družino in prijatelje! Naj naš čistilni servis opravi za vas:


Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani!