Čiščenje stopnišč v večstanovanjskih objektih za vašo varnost

Čistilni servis Cunj'ca smo družinsko podjetje z več kot 10 let izkušenj na področju čiščenja stanovanjskih in poslovnih objektov. Med drugim nudimo tudi temeljito čiščenje blokov: čiščenje stopnišč in tal.

 

Čiščenje stopnišča večstanovanjskega objekta: od zgoraj navzdol

Redno čiščenje stopnišča v večstanovanjskih objektih je zelo pomembno. Uporabljajo ga namreč vsi prebivalci bloka, obiskovalci in domači ljubljenčki, večkrat na dan, ne glede na vreme. Čiščenje stopnišč je tudi eno od bolj napornih opravil – tudi v odvisnosti od števila nadstropij. Ne gre za enovit prostor, po katerem bi se lahko sprehodili z metlo ali s sesalcem. Čiščenja stopnišča se je potrebno lotiti stopnico za stopnico. Priporočamo: od zgoraj navzdol. In metla zagotovo ne bo zadostovala. A verjetno se tega opravila le ne boste lotili sami. Ali pač?

 

V kolikor so si nekoč večstanovanjske skupnosti delile opravila, se danes pogosto menja le nadzor nad opravili – samo čiščenje blokov pa se počasi že prepušča čistilnim servisom. S tem se ognete kritikam okoli kakovosti opravljenega dela ali prepirom zaradi neopravljenega dela, ki je ne tako redek pojav ob kroničnem pomanjkanju časa v današnji družbi. V miru se posvetite svojim obveznostim in nam dovolite, da poskrbimo za temeljito čiščenje tal na hodnikih in skrbno ter varno čiščenje stopnišča (pometanje in pomivanje), pobrišemo prah na skupnih površinah in pomijemo okna ter vrata. Obseg našega dela prilagodimo vašim potrebam.

 

Za več informacij o ponudbi ste vabljeni k obisku naše spletne strani!

 

Čistilni servis Cunj'ca | Čiščenje stopnišč in hodnikov, čiščenje tal blokov - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Čistilni servis Cunj'ca
Naslov
Puhova ulica 12
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 5342 032
041 601 301
041 307 300
Seznam fraz
čiščenje stopnišč, čiščenje stopnišča, čiščenje tal, čiščenje blokov, čistilni servis
ZEMLJEVID