Prenehanje kajenja s hipnozo je trajen in enostaven način, kako se odvaditi kajenja. Kajenje je namreč slaba razvada, ki vpliva tako na našo denarnico kot na naše zdravje. Prav zaradi tega je odločitev za zdravljenje s hipnozo zelo pomembna odločitev, zaradi katere se bo izboljšala tudi splošna kakovost vašega življenja. Če boste obiskali Center Holos, vam bodo pri tem z veseljem pomagali.


Odvajanje kajenja s hipnozo zahteva zgolj vašo namero

Zdravljenje s hipnozo je učinkovito zato, ker vpliva na vašo podzavest. Prav vaša podzavest je namreč razlog, da se za nekatere korake, za katere veste, da bi bili za vas koristni, ne odločite. Hipnoza proti kajenju pa vam pomaga, da na podzavestni ravni sprejmete to odločitev in tako lahko prenehate kaditi najpogosteje že samo po eni seansi.

vrsta-zdravljenja-s-hipnozo

Prenehati kajenje je sicer izredno težka odločitev, če se je lotite po konvencionalni poti. Zanjo v tem primeru potrebujete ogromno volje in discipline. A tudi, če se vam bo zdelo, da ste popolnoma prepričani, da želite prenehati kaditi in boste izredno disciplinirani, se lahko zgodi, da vam to na koncu vseeno ne bo uspelo. Uspeh vam bodo preprečili vaši podzavestni vzorci.

Nasprotno je prenehanje kajenja s hipnozo zelo uspešno tudi, če niste tako zelo disciplinirani in nimate železne volje. Odvajanje kajenja s hipnozo bo v vas namreč odpravilo vzorce, ki jih že dolgo nosite s seboj. To bo vplivalo na to, da boste spremenili navade. Na koncu pa se bo to odražalo tudi v tem, da boste kaditi dejansko prenehali. Vseeno si boste to najprej morali želeti. Samo, če boste resnično izrazili namero, da prenehate, bo namreč hipnoza proti kajenju dejansko uspešna.


Hipnoza proti kajenju: kakšna bo pot do ozdravitve od odvisnosti?

Najpomembnejše vprašanje, na katerega si morate pri sebi dati odgovor preden se odločite za hipnozo proti kajenju je, ali si res želite, da bi se kajenja odvadili. Drugi odgovor, ki si ga morate podati je, zakaj si tega sploh želite.

Tudi, če se o tem ne boste vprašali, preden boste poklicali v Center Holos in se naročili na hipnozo proti kajenju, vas bo to vprašal hipnoterapevt in to že po telefonu. Prav ti dve vprašanji sta namreč ključni, da bo odvajanje kajenja s hipnozo uspešno. Mnogi si namreč ne želijo popolnoma prenehati kaditi, ampak želijo razvado le omejiti. Tako bi prenehali redno kaditi, tu in tam pa bi še pokadili kakšen cigaret. V tem primeru ta vrsta zdravljenja ne bo uspešna.

zdravljenje-s-hipnozo


Prav tako je izredno pomembno, da se želi posameznik odvajanja kajenja s hipnozo lotiti zaradi sebe samega, ne pa, da so mu glavna motivacija starši, partner in podobno. Vse spremembe, ki jih v življenju naredimo, morajo namreč v prvi vrsti izvirati iz nas samih. Spreminjati nas namreč ne more nihče, razen mi sami. Zato zdravljenje s hipnozo ne more biti uspešno, če ne gre za lastno odločitev.


Prenehanje kajenja s hipnozo bo v vaše življenje prineslo pomembne in dobre spremembe

Če se bomo odločili za prenehanje kajenja s hipnozo, bomo na daljši rok srečnejši in bolj zdravi. Takšna sprememba namreč pomembno vpliva na telo in um, učinki pa se sproščajo počasi, četudi so prvi vidni že zelo kmalu.

Telo se bo začelo spreminjati in zdraviti že 20 minut po tem, ko boste pokadili zadnjo cigareto. Samodejno bo namreč začelo odpravljati škodo, ki se je nabirala v času kajenja, tako se bosta krvni pritisk in srčni utrip takrat že vrnila v normalo. Prvi učinki bodo torej blagi, vendar blagodejni, največji pa bodo vidni šele čez več tednov, mesecev in celo let.

Po 8 urah boste imeli dovolj kisika v krvi, raven ogljikovega monoksida pa se bo začela zmanjševati do normalne ravni. Že po 24 urah boste iz telesa ogljikov monoksid popolnoma izločili, pljuča pa bodo začela izločati še sluz in vse ostale slabe snovi, ki so se v vašem telesu nabirale med kajenjem.

odvajanje-kajenja-s-hipnozo


Po dveh dneh v vašem telesu ne bo več nikotina, vaši čuti za okus in voh pa se bodo izredno izboljšali. Dan kasneje boste že lažje dihali, vaše bronhialne poti se bodo namreč začele sproščati. Hkrati boste imeli tudi več energije.

Ker je odvajanje kajenja s hipnozo učinkovito in trajno, se bodo njegovi pozitivni učinki še naprej vrstili tudi v prihodnosti. V roku 3 mesecev se bo tako izredno izboljšal krvni obtok v vašem telesu. Posledično boste lažje hodili in tekli.

Po največ devetih mesecih se bodo zmanjšale težave, ki ste jih imeli s kašljanjem, zmogljivost pljuč pa se bo povečala za 10 odstotkov. Po letu dni se bo zmanjšalo tudi tveganje za srčni infarkt in to skoraj za polovico. Po 5 letih kar za pol.

Po 10 letih bo vaše telo postalo podobno telesu nekadilca, torej telesu osebe, ki ni nikoli kadila. Prenehanje kajenja s hipnozo bo tako poskrbelo, da se bo še bolj občutno zmanjšala vaša možnost za srčni infarkt. Nevarnost za pljučnega raka pa bo manjša za skoraj polovico.

hipnoza proti kajenju