Postavitev montažne hale prepriča s ceno in uporabnimi možnostmi

Imate podjetje in nujno potrebujete skladiščni ali servisni prostor? Montažne hale so lahko za vas najboljša, najhitrejša in najugodnejša rešitev. Postavitev montažne hale je preprosta in hitra, najboljša novica pa je, da za gradnjo ne potrebujete gradbenega in drugih dovoljenj, na katera je treba dolgo časa čakati, in ob tem jo lahko postavite na zemljišče, za katerega se ne zahteva gradbeno dovoljenje.

Za postavitev je dovolj, da pridobite prostorsko dovoljenje, nato izberete med ponudniki montažnih šotorov in hal najzanesljivejšega zase – in posel lahko steče. Cena montažne hale je ugodna, neprimerno ugodnejša od drugih rešitev, lahko pa jo tudi najamete.


postavitev montažne hale


Kakovostne montažne hale učinkovito varujejo vaše stroje, material, izdelke pred vremenskimi in drugimi vplivi, bolje opremljene pa dopuščajo, da v njih uredite delovne ali poslovne prostore. Prav takšne vrhunske montažne hale iz zelo kakovostnih materialov ponuja uveljavljeno podjetje Biro Ogis iz Celja, ki ima 30 let izkušenj in izvrstne reference doma in v tujini.


Kakšna je razlika med skladiščnimi šotori in halami?

Skladiščni šotori in hale imajo lahko različen namen uporabe, saj so hale poleg skladiščenja (če niso izolirane) namenjene tudi opravljanju dejavnosti (če so izolirane), torej ne le shranjevanju in skladiščenju materiala in izdelkov kot industrijski šotori. Postavitev montažne hale in skladiščnega šotora je zelo podobna in v obeh primerih hitra. Razlika je v materialu za gradnjo montažne hale ali šotora in v njegovih značilnostih, od tega pa je odvisno, kakšne razmere se ustvarjajo znotraj šotora in hale.


sotori in hale


Tu se najprej vprašajte, kakšne razmere potrebujete za svojo dejavnost ali skladiščenje. Če želite skladiščni prostor za materiale, stroje in podobno, ki so manj občutljivi na vlago in nihanja temperature, ima Biro Ogis na voljo naslednje izredno kakovostne šotore: iz kakovostne PVC ponjave, ki ima življenjsko dobo celo 20 let, iz kombinacije PVC ponjave za streho in stranic iz pločevine ali stranic iz panelov, ki delno izolirajo in nudijo višjo tehnično varnost.

Če pa želite cenovno ugodnejšo rešitev za skladiščenje občutljivejših materialov ali prostor za opravljanje svoje dejavnosti, se je najbolje odločiti za postavitev tehnično dovršenih in estetskih montažnih hal Biroja Ogis.


Postavitev montažne hale je nezapletena pot do delovnega prostora

Če potrebujete več kot le skladiščni prostor, na primer proizvodnjo halo, servis, montažni prostor ali poslovni prostor, vam Biro Ogris ob toplotno neizoliranih ponuja tudi možnost postavitve toplotno izolirane montažne hale. V tem primeru so stranice in streha iz izolativnih panelov, tehnična in protivlomna varnost pa sta na najvišji ravni.

Izbirate lahko med dvema njihovima tipoma izoliranih montažnih hal (skladiščne šotore in hale imajo razvrščene od tipa 1 do 6), med tipom 4 in tipom 6. Obe montažni hali imata podobne lastnosti. Zaščiteni sta pred temperaturnimi nihanji, kondenzom, vremenskimi vplivi, dobro sta izolirani, imata visoko tehnično varnost, poleg tega pa je tip 6 z oznako Elegance poleg tehnološke dovršenosti tudi zelo estetskega videza.   


gradnja montazne hale


Po izbiri in odločitvi vam Biro Ogis s svojo izkušeno ekipo hitro in brezhibno postavi montažno halo, s čimer si boste odprli nove možnosti poslovanja, saj boste zaradi ugodne cene lahko vlagali v razvoj. Poleg tega pa vam bo montažna hala še dolga leta odlično služila, saj pri Biro Ogis izpolnjujejo vse evropske standarde, material za gradnjo montažnih hal pa je vrhunski, zato so prejemniki vrste priznanj za kakovost. Odlična referenca je tudi, da so eno vodilnih podjetij za postavitev šotorov in hal ne le doma, ampak so uveljavljeni tudi v Evropi.

Postavitev montažne hale pa ima še eno prednost: če boste dejavnost preselili na novo lokacijo, se da montažno halo brez težav postaviti znova na drugem mestu.