Postavitev montažne hale je hitra pot do varnega skladiščnega prostora

Montažne hale, namenjene skladiščenju zalog ali materiala, podjetjem prinašajo številne poslovne koristi, saj je ob preglednem skladiščenju lažje upravljati z zalogami in poleg tega pregledno poslovanje znižuje stroške. Na prvi pogled se zdi postavitevmontažne hale zapleten in drag projekt, a je v nasprotju s prepričanji gradnja montažne hale zelo hitra in preprosta, postopki za dovoljenja pa so nezapleteni in nezahtevni.

Ob tem je cena te gradnje zelo ugodna glede na druge rešitve in glede na prednosti, ki jih dodatni prostor podjetju prinaša. Da pa se s skladiščenjem ohranja vrednost materiala, izdelkov ali naprav, morajo biti skladiščni objekti zelo kakovostno izdelani, saj le tako lahko učinkovito zaščitijo predmete pred vremenskimi vplivi in morebitno odtujitvijo. Podjetje Biro Ogis iz Celja že 30 let gradi svojo zaupanja vredno znamko in je v tem trenutku vodilno na področju pokrivnih rešitev na območju Vzhodne Evrope.

Pri njih najdete vrhunske montažne hale za skladiščenje in celo za predelavo v poslovne prostore, ob tem pa jih je mogoče brez težav prestaviti na drugo lokacijo.


montažne hale

Postavitev montažne hale omogoča rast in širitev poslovanja

Postavitev dodatnih pokrivnih površin podjetju zagotovi vrsto dobrobiti in pozitivno vpliva na celotno sliko poslovanja. Če ima podjetje manjše poslovne prostore in veliko zalogo ali količino materiala, ta zaseda velik del dragocene bivalne površine. Če ta material in izdelke podjetje prestavi v skladiščni prostor, se vitalni poslovni prostor sprosti in bo na voljo za druge namene in širitev dejavnosti.

V skladišču sta zaloga ali material varno shranjena, poleg tega pa zaradi obilice prostora pregledno pospravljena in čas za iskanje posameznega izdelka ali materiala se precej skrajša. Kakovosten skladiščni prostor izdelke tudi varuje pred vremenskimi neprilikami in pred tatvinami.

S skladiščenjem lahko podjetje zagotovi stabilne cene zalog, posebej če ima presežek zalog, ker je povpraševanje nizko. Ko se povpraševanje poveča, bodo izdelki ali material takoj na voljo.

Skladiščenje je mogoče v skladiščnem šotoru ali montažni hali

Za skladiščenje je na voljo več vrst pokrivnih površin, ki se med sabo razlikujejo po materialu in osnovnih lastnostih. Katero naj podjetje izbere, je odvisno predvsem od tega, katere izdelke namerava v njej shranjevati. Cenejša in preprostejša varianta so skladiščni šotori, ker pa se v njih zaradi nihanja temperature lahko ustvarja vlaga, so primernejši za stroje, materiale in izdelke, ki jim vlaga ne škodi.

Pri shranjevanju izdelkov, ki bi se ob previsoki vlagi poškodovali ali uničili, pa se je treba odločiti za gradnjo montažne hale iz kakovostnih materialov, ki je ustrezno izolirana in v kateri ne nastaja kondenz.

postavitev montažne hale

Montažna hala ima dolgo življenjsko dobo in ugodno ceno

Podjetje Biro Ogis ponuja tri tipe vrhunske kakovosti. Vsi trije tipi omogočajo dobro tehnično varnost, izolativnost ter so iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo zelo dolgo življenjsko dobo in estetski videz. Med sabo se razlikujejo po vrsti uporabljenih materialov, vsi trije tipi pa imajo kljub izredno stabilni in trdni konstrukciji iz močnih aluminijastih profilov in trpežnosti ugodno ceno.

Prvi tip in tretji tip sta v celoti izdelana iz izolativnih panelov in imata visoko tehnično in protivlomno varnost. Za drugi tip so uporabili enako konstrukcijo kot za prvi tip, le da so pri tem streha in stranice iz trapezne pocinkane pločevine, ki pa ni izolirana in je zaradi nastajanja kondenza primerna za skladiščenje manj občutljivih izdelkov, strojev ali materiala. Prvi in tretji tip dokazujeta široko uporabnost izdelkov tega podjetja, saj se ju da nadgraditi v proizvodne ali celo poslovne prostore. Tretji tip je posebej lepo dodelan, je  dovršene oblike in videza in ga niso zaman poimenovali Elegance.

Videti je zelo profesionalno in vanj bo podjetje s ponosom vabilo stranke, če bodo tam poslovni prostori, servis avtomobilov, mizarska delavnica ali pa bo v njem potekala proizvodnja. Po izbiri se da v vse te skladiščne, proizvodne ali poslovne objekte vgraditi različna oprema – od drsnih ali dvižnih vrat do PVC-oken in razsvetljave.

gradnja montažne hale

Postavitev je mogoča že v enem samem dnevu

Velika prednost gradnje montažne hale je hitra in preprosta postavitev, ki je lahko izvedena v enem do največ štirih dneh, še ena prednost pa je njena mobilnost, kar pomeni, da se jo da enako hitro po potrebi preseliti in postaviti na drugo mesto.

Ker je modularni objekt, se ga da tudi poljubno podaljšati, če podjetje potrebuje za poslovne prostore ali skladiščenje sčasoma večji prostor. Postopek postavitve poenostavi tudi dejstvo, da za izgradnjo montažne hale ni potrebno gradbeno dovoljenje, dovolj je že prostorsko dovoljenje.

Postavitev brezhibno izvede izkušena ekipa podjetja Biro Ogis. Številne reference in zadovoljne stranke pri tem potrjujejo njihovo strokovnost in kvaliteto. Njihove montažne hale so narejene iz izbranih in preverjenih materialov in izpolnjujejo vse evropske standarde, zaradi vrhunske kvalitete pa so že bile nagrajene z vrsto priznanj.

izgradnja montažne hale