Industrijske hale – montažni objekti s številnimi prednostmi

Industrijske hale med različnimi montažnimi objekti predstavljajo učinkovito rešitev za vaš pokriti prostor, saj jih odlikuje hitra postavitev, dobra toplotna izolacija, mobilnost, dolga življenjska doba, pestra izbira dodatne opreme, zaradi katerih je industrijska hala tudi privlačna. Ugodna cena pa še dodatno navdušuje za nakup montažnega objekta kot dodaten skladiščni prostor.

Montažne objekte uporabljamo za skladiščne, proizvodne in servisne prostore, kot tudi za morebitne pisarne. Gre za montažni objekt iz robustne konstrukcije aluminijastih profilov in vroče cinkanih veznih členov, zaradi česar je montažna hala trdna in varna. Stranice in streha so lahko izdelane iz izolativnih panelov ali pa pocinkane pločevine. Po zaslugi trpežnih in vrhunskih materialov imajo montažne hale dolgo življenjsko dobo. Dodatna prednost pa je tudi to, da lahko halo kadarkoli prestavite na drugo lokacijo. Demontaža je ravno tako hitra in enostavna kot postavitev objekta.

Po zaslugi pestre dodatne opreme pa lahko montažne industrijske hale spremenimo v prijeten delovni ali poslovni prostor. Prilagodljive možnosti za vhode in razsvetljavo prispevajo k ustvarjanju vsestranskega prostora za najrazličnejšo uporabo v industrijsko ali drugo uporabo.

Poleg vsega naštetega je pomembno poudariti, da gre za tehnično varne in zanesljive objekte ter da so točno takšnih kapacitet, kot jih v danem trenutku potrebujete. Razvoj in prodaja montažnih objektov v podjetju Biro Ogis predstavlja kakovostno, predvsem pa celostno storitev.

Industrijske hale

Industrijska hala kjer cena ni edina dobra lastnost

Kljub temu, da je gradnja industrijske hale preprosta in hitra, zagotavlja trdno in varno konstrukcijo. Na voljo so različni tipi hal, izbira pa je odvisna od tega, za kaj bomo objekt uporabljali. Kot že omenjeno, montažna hala je odlična izbira za proizvodnjo, montažo, avtomobilske servise in celo pisarne. Vendar moramo pri tej zadnji možnosti izbrati izolirano tip montažnega objekta.

Biro Ogis vam ponuja dva tipa izoliranih skladiščnih hal – tip 4 in tip 6, ki imata oba podobne lastnosti. Tip 4 predstavlja izoliran montažni objekt iz panelnih plošč, ki omogoča hitro postavitev in uporabo, povišano tehnično varnost, poenostavljene birokratske postopke ter ugodno ceno. Tip 6 pa predstavlja izjemno estetsko montažni objekt, ki je izolativen, narejen iz panelov, ki preprečujejo nihanje temperature, zato so tovrstni montažni objekti primerni za shranjevanje bolj občutljivih materialov in izdelkov, obenem pa jih lahko uporabljate tudi kot poslovne prostore.

Izolativni paneli zagotavljajo zelo dobro izolacijo, zato bo delo v objektu prijetno v vseh letnih časih.
Oba tipa sta zaščitena pred temperaturnimi nihanji, kondenzom, vremenskimi vplivi, dobro sta izolirana, imata visoko tehnično varnost.

Tip 5 je neizolirana skladiščna hala (cena je zato nižja), pri kateri se za pokritje uporablja trapezna pocinkana pločevina. Takšne industrijske hale so primerne predvsem za skladiščenje izdelkov in materialov, ki niso občutljivi na temperaturna nihanja.

industrijska hala cena

Razvoj in prodaja montažnih industrijskih hal odpira nove možnosti poslovanja

Za gradnjo ne potrebujete gradbenega dovoljenja, temveč le prostorsko dovoljenje, nato pa izberete najboljši objekt za svoje potrebe. Izkušena ekipa bo nato poskrbela za hitro in brezhibno postavitev. Ker je industrijska hala cena ugodna, boste lahko še naprej vlagali v razvoj in si s tem odprli nove možnosti poslovanja. Ker se pri gradnji montažnega objekta uporabljajo le vrhunski materiali, ki izpolnjujejo vse evropske standarde, vam bo montažna hala služila še vrsto let. Razvoj in prodaja montažnih industrijskih hal podjetja Ogis, bo tako tudi vam omogočila kakovostno in hitro pokrivno rešitev.


Industrijska hala cena najema ravno tako ugodna kot nakupa

V podjetju Biro Ogis nudimo tudi možnost najema industrijske hale za določeno obdobje. V kolikor po poteku pogodbe objekt še naprej potrebujete ali bi želeli spremeniti velikost kapacitete ali zamenjati lokacijo, lahko tudi to uredimo zelo hitro in enostavno. Objekt prestavimo na drugo lokacijo ali povečamo oziroma zmanjšamo velikost glede na vaše trenutne potrebe.

Razvoj in prodaja montažnih industrijskih hal ni edina dejavnost podjetja. Prvotna dejavnost je bila in je še vedno izposoja opreme na različnih javnih prireditvah. Med drugim to zajema različne prireditvene šotore vseh velikosti, dostavimo in zmontiramo pa tudi ostalo opremo, kot so razstavni pulti, odri, različne mize, stoli in klopi.

Poleg naštete opreme za organizacijo javnih in zasebnih prireditev, izdelujemo kakovostne in trpežne PVC ponjave za nadstreške, prikolice, šotorske ponjave in podobno. Na te produkte natisnemo tudi logotip podjetja, slike, besedilo ali jih pobarvamo v željeni barvi. Podjetje se lahko pohvali s celovito ponudbo, hitro montažo in demontažo opreme, postavitev na različnih podlagah in kakovostno izvedbo. Vse postavitve so opravljene v dogovorjenem času, za kar poskrbi uigran tim zaposlenih z ogromnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.

Vabljeni v podjetje, kjer sta razvoj in prodaja montažnih industrijskih hal na najvišjem nivoju kakovosti.

razvoj in prodaja montažnih industrijskih hal