Pošlji povpraševanje

Oprema za žar, s katero boste zablesteli na vsakem pikniku

Oprema za žar je nujni pribor za vsako poletno zabavo na prostem. Vonj po pečenih dobrotah v pomladnih in poletnih dneh ter uživanje s prijatelji in družino so zagotovo neprecenljivi, vse to pa lahko še dodatno popestrite s pravo opremo za žar, ki vas bo spremenila v veščega žar mojstra.

Z odlično opremo za peko na žaru lahko pozabite na tiste pogoste nerodnosti pri obračanju in dajanju hrane v posodo, če pa boste izbrali še kakovostne žar pripomočke iz nerjavnega jekla, pa bodo le-ti z vami še zelo dolgo časa. Izberite opremo za peko na žaru, ki vam bo najbolj olajšala delo in se sprostite ter zablestite na vsakem pikniku.

Oprema za žar

Oprema za žar visoke kakovosti, ki olajša delo vsakemu žar mojstru

Žar oprema olajša delu vsakemu, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušenejši mojster žara. Za obračanje  in pobiranje hrane z žara, preverjanje hrane in nenazadnje končno čiščenje je veliko lažje, če imate za to primerno opremo za žar.

Če izbirate svojo prvo žar opremo ali pa jo želite le razširiti, je najprej pametno premisliti o tem, kaj pri žaru vam povzroča največ preglavic. Na voljo je namreč veliko pripomočkov za žar, zato včasih izbira ustrezne žar opreme ni najenostavnejša.

žar oprema

Žar oprema: od osnovne do zahtevnejše

Žar oprema, ki si jo želite omisliti, je lahko zelo osnovna ali pa sestavljena iz številnih dodatnih pripomočkov.

Osnovna oprema za žar navadno vključuje lopatko ali spatulo, s katero lahko hitro in praktično poberete hrano dol z žara; vilice, s katerimi brez težav nabodete hrano na žaru, ko to potrebujete in prijemalko, s katero lahko elegantno manevrirate s hrano in jo zlahka obračate na žaru.

Nadalje je dobro imeti kvaliteten nož (za meso), s katerim hitro in učinkovito razrežete živila, priročno pa je imeti tudi čopič za mariniranje in ščetko za čiščenje žara. Za zahtevnejšo opremo za peko na žaru si lahko omislite še nabodala, grebljice za oglje, dvigalko za rešetke, termometer, pinceto in mnoge druge.

Pri izboru ustrezne opreme za peko na žaru pa imejte predvsem v mislih, kaj vi najbolj potrebujete pri peki.

oprema za peko na žaru

Podjetje Bal ponuja kakovostne komplete opreme za žar

Na spletni strani podjetja Bal najdete kakovostne komplete opreme za peko na žaru iz nerjavnega jekla, ki je priročna shranjena v kovčku. Na voljo imate 6 ali 27 delni set opreme za žar, ki ga lahko brez težav prenašate naokoli, z njim pa boste zagotovo uživali na vsakem pikniku.