STREŠNI NOSILCI ZA AVTO - REŠITEV ZA PREVOZ KOLES IN OSTALE PRTLJAGE

Univerzalni strešni nosilci za avto se lahko namestijo na vse avtomobile, ki imajo dvignjene strešne sani. Prečni nosilci so narejeni iz aluminija, poleg pa boste dobili še ključavnico, ki onemogoča krajo univerzalnih strešnih nosilcev za avto. Montaža je hitra in enostavna. Strešni nosilci so idealna rešitev za prevoz dodatnega tovora. Primerni so za kolo in smuči. Na dodatne nosilce za kolesa lahko pritrdite tudi različne strešne kovčke, ki vam bodo prevoz prtljage zagotovo olajšali. Namestitev strešnih nosilcev je preprosta. Namestimo jih lahko brez dodanega orodja.

Univerzalni nosilci kolesStrešni nosilci

STREŠNI NOSILCI ZA KOLO - ENOSTAVNO IN VARNO NAMESTITE KOLO NA AVTO

Pri nas lahko dobite kvalitetne strešne nosilce za kolesa. Cena je zelo ugodna. Z našimi strešnimi nosilci za kolesa boste enostavno in varno namestili vaše kolo na streho vašega avtomobila. Izbirate lahko med enostavnimi ali profesionalnimi nosilci, s ključavnico ali brez. Strešni nosilci za kolo zagotavljajo izjemno stabilnost koles med vožnjo. Spodnja čeljust klešč nosilca za kolo je podaljšana, zato je kolo še bolj zaščiteno pred padcem. Predvsem pa boste navdušena nad enostavno namestitvijo koles v strešni nosilec. Nosilec za kolo je enostavna in varna rešitev za prevoz koles. Ponujamo vam tudi nosilce za 3 oziroma 4 kolesa. So izredno fleksibilni in primerni za različne modele avtomobilov. Vsi deli, ki so v stiku z vozilom in kolesom, so zaščiteni z gumo. So izjemno praktični. Enostavno ga zložite in shranite za naslednji potep.

STREŠNI NOSILCI SO PRIVLAČEN IN PRAKTIČEN DODATEK VAŠEMU AVTU

Univerzalni strešni nosilci za kolo so izredno praktičen dodatek za vaš avtomobil. Omogočajo varen in udoben prevoz koles kamorkoli. Ker so enostavni za montažo, so primerni za vsakogar. Diagonalni trakovi za pritrditev omogočajo še večjo stabilnost kolesa. Na nosilec lahko pritrdite eno kolo, za več koles pa priporočamo nosilce za do štiri kolesa. Cena strešnih nosilcev za kolesa je ugodna. Ne odlašajte z nakupom.

Obiščite nas.

VEČ O STREŠNIH IN DRUGIH NOSILCIH KOLES