Pošlji povpraševanje

Z nosilcem za kolesa na vlečni kljuki bo vaša rekreacija s kolesom še enostavnejša

Nosilec za kolesa na vlečni kljuki predstavlja nepogrešljivi del opreme za vsakega kolesarja. Z nosilcem za kolesa na vlečni kljuki bo rekreacija na najčudovitejših krajih po državi in tudi v tujini hitro dostopna. Kolesa boste samo pritrdili na nosilec za kolesa na vlečni kljuki in že se boste lahko odpravili v neznano, vendar čudovito dogodivščino s kolesom.

Nosilec za kolesa lahko pritrdimo na vlečno kljuko ali na streho

Seveda lahko izbiramo med več različnimi tipi nosilcev, vendar je nosilec za kolo na vlečni kljuki zelo enostaven za uporabo, saj ga brez težav namestimo in takoj pričnemo z uporabo. Nosilec za kolesa na vlečni kljuki prav tako ne bo zelo vplival na vozne lastnosti vozila, v primeru strešnega nosilca se vozne lastnosti vozila zelo spremenijo, saj se zmanjša aerodinamičnost vozila.

UGODNE CENE NOSILCEV IN VLEČNIH KLJUK V MARIBORU

Nosilec za kolo na vlečni kljuki je bolj praktična izbira kot strešni nosilec

Nosilec za kolesa na vlečni kljuki v veliko različnih situacijah pripomore k lažjemu načinu prevažanja koles iz enega kraja v drugega. Je eleganten in enostaven način prevažanja koles, le težko pa bi ga zamenjali s strešnim nosilcem, saj se pri le-tem spopadamo z veliko različnimi težavami. Zahtevna je že sama namestitev strešnega nosilca na avtomobil, ob sami vožnji pa strešni nosilec zelo spremeni vozne lastnosti vozila, vožnja pa z njim postane manj varna.

nosilec za kolesa na vlečni kljukinosilec za kolesa vlečna kljuka

Pred uporabo nosilca za kolesa pričvrstite vlečno kljuko

Seveda pa morate pred uporabo nosilca za kolesa namestiti vlečno kljuko na vaš avtomobil. Namestitev vlečne kljuke je zaradi težavnosti montaže bolje prepustiti mehaniku, ki je za to specializiran in bo nosilec za kolesa in vlečno kljuko kvalitetno pritrdil na vozilo.

Nosilci za kolesa in vlečne kljuke se prodajajo po različnih cenah

Nosilci za kolesa za na vlečno kljuko se prodajajo pa različnih cenah. Pred nakupom nosilca kolesa na vlečni kljuki se prepričajte o njegovi kakovosti, ceni in uporabnosti.

VLEČNE KLJUKE IN EVROPSKA DIREKTIVA