NOSILEC ZA KOLO, KI VAM OMOGOČA VAREN IN UDOBEN PREVOZ KOLES

Nosilec za kolo je idealna rešitev za prevoz koles. Izbirate lahko med nosilcem za kolo za prevoz enega kolesa, ki ga pritrdimo na streho, ali pa nosilcem za kolesa za zadnja vrata vašega avtomobila, ki omogoča prevoz treh oziroma štirih koles. Nosilec je primeren tudi za prevoz otroškega kolesa. Strešni nosilci za kolo Bosal so izredno kvalitetni in vzdržljivi strešni nosilci. Zasnovan je tako, da omogoča enostavno pritrditev kolesa na nosilec. Kolo lahko pritrdite z dodanimi diagonalnimi trakovi, ki omogočajo še večjo stabilnost. Montaža je enostavna. Strešni nosilci Bosal so varovani s ključavnico.

Strešni nosilciNosilec za kolo

NOSILEC ZA TRI OZIROMA ŠTIRI KOLESA ZA VSO DRUŽINO

Poleg strešnega nosilca za kolo lahko izberete nosilec za tri oziroma štiri kolesa. Je izredno fleksibilen in primeren za različne tipe vozil. Enostavno ga namestite na zadnja vrata vašega avtomobila. Pohvali se lahko s svojo praktičnostjo, enostavno ga zložite in shranite do naslednjega potovanja. Namenjen je prevozu do štirih koles. Namestite ga lahko tudi na dostavna vozila. Nastavljivi pritrdilni pasovi pa omogočajo prevoz različnih velikosti koles, tudi otroška kolesa. Kolesa preprosto zaklenete na nosilec za kolesa. Vsi deli, ki so v stiku s kolesom, pa s zaščiteni z gumo. Nosilec za tri oziroma štiri kolesa je idealen nosile za kolesa za družine.

STREŠNI NOSILEC ZA KOLO JE VARNA IZBIRA ZA PREVOZ KOLESA

Strešni nosilec za kolo Bosal je moderen in funkcionalen. Navdušil vas bo s svojo edinstveno obliko in barvo. Omogoča udobno in enostavno pritrjevanje na prečne palice pravokotnega in ovalnega prereza. Kolo preprosto priklenete na nosilec. Blazinice na rokah nosilca se prilagodijo okvirju kolesa in preprečujejo praske in poškodbe. Enostavno boste lahko premaknili strešni nosilec za kolo iz desne na levo stran avtomobila in za to ne boste potrebovali nobenega orodja. Cena strešnih nosilcev za kolo zelo ugodna.

VEČ O NOSILCIH ZA KOLESA KONSTILL