Montaža vlečne kljuke - preprosto najboljša montaža vlečnih kljuk

montaža vlečnih kljukMontaža vlečne kljuke zahteva določena znanja in spretnosti, zato ni priporočljivo, da se je lotimo sami. Delo je najbolje prepustiti profesionalnim mehanikom, ki imajo na voljo specializirane delavnice, opremljeni pa so tudi s strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami. Pred samo montažo je potrebno pri nekaterih avtomobilih odstraniti tudi zadnji odbijač, nato se sklop pritrdi na podvozje vozila, sledi pa namestitev električnih kablov in vtiča. Običajno je potrebno pred montažo vlečnih kljuk avtomobil dvigniti s pomočjo hidravličnega dvigala, saj lahko le tako poskrbimo za pravilno montažo vlečne kljuke. Za vlečne kljuke in montažo z veseljem poskrbimo tudi v podjetju Konstill, v katerem izvajamo montažo po celi Sloveniji.

Montaža vlečnih kljuk - kako poteka?


montaža vlečne kljukeMontaža vlečnih kljuk je sestavljena iz večjega števila postopkov. Najprej moramo poznati namestitvene točke, ki jih določi proizvajalec avtomobilov. Določi tako lokacijo, kot tudi število namestitvenih točk. Pozorni moramo biti na pravilno namestitev vijakov za montažo vlečne kljuke, saj se le-ti ne smejo odviti. Postopku pa sledi namestitev električnih kablov in vtiča. Sama montaža vlečnih kljuk ne traja več kot dve uri. Montaža vlečne kljuke pa je zahtevnejša pri novejših avtomobilih, ki imajo veliko število električnih naprav.

Montaža vlečne kljuke po ugodni ceni

Montaža vlečne kljuke postopek, za katerega so na tržišču določene različne cene. O ceniku montaže vlečne kljuke lahko povprašate tudi v podjetju Konstill, v katerem vam garantiramo, da bo montaža vlečne kljuke opravljena strokovno, zagotavljamo pa vam tudi ugodno ceno montaže. Nudimo vam kvalitetne vlečne kljuke, uredimo pa vam tudi montažo in poskrbimo za vpis v homologacijski kartonček. Da bo montaža opravljena strokovno, obiščite Konstill!

V NAŠEM CENIKU LAHKO NAJDETE TUDI NOSILCE ZA KOLESA