Vlečna kljuka za avto - ugodna cena vlečne kljuke za avto v Mariboru

Vlečna kljuka za avto je zelo priročen in včasih tudi nujno potreben dodatek na avtomobilu. Če pogosto prevažamo takšen ali drugačen tovor ali pa se pravkar odpravljamo na dopust s prikolico, nam bo vlečna kljuka za avto vsekakor prišla prav. Vožnja z vlečno kljuko, na katero je pripeta prikolica, je vsekakor nekoliko drugačna od običajne vožnje, zato se moramo nanjo privaditi. Upoštevati moramo, da se nekatere vozne lastnosti spremenijo, zato se je pred dopustom najbolje odpraviti na testno vožnjo. Vlečne kljuke za avto v Mariboru so na voljo tudi v podjetju Konstill po zelo ugodni ceni. O ceniku vlečnih kljuk za avto lahko povprašate tudi izkušene prodajalce, ki bodo pridobljene izkušnje z veseljem delili z vami.

NA VOLJO TUDI NOSILCI ZA KOLESA NA VLEČNI KLJUKI

Vlečna kljuka za avto, Maribor -kljuke priznanega proizvajalca

Vlečna kljuka za avto v Mariboru, kjer lahko najdemo tudi kljuke priznanega proizvajalca Bosal. Gre za enega izmed vodilnih proizvajalcev vlečne kljuke za avto na svetu, ki proizvaja različne sisteme kljuk - nudi fiksne in delno fiksne sisteme ter horizontalno ali vertikalno snemljive sisteme. Vlečne kljuke za avtomobile pa niso vse, kar proizvajajo v podjetju Bosal, saj izdelujejo tudi nosilce za kolesa in strešne nosilce. Več informacij o vlečni kljuki za avto v Mariboru lahko poiščete tudi pri podjetju Konstill.

vlečna kljuka za avto mariborvlečna kljuka za avto

Vlečna kljuka za avto - kako jo namestimo?

Namestitev vlečne kljuke za avto ni preprosta, zato jo je najbolje prepustiti rokam strokovnjaka, ki ima na tem področju izkušnje. Pri nekaterih avtomobilih je za namestitev vlečne kljuke za avto potrebno odstraniti tudi zadnji odbijač. Prav tako pa je večino avtomobilov pred namestitvijo vlečne kljuke za avto potrebno dvigniti, pri nekaterih avtomobilih pa dvig ni potreben. Če namestitev zaupamo strokovnjaku, se bomo izognili morebitnim nevšečnostim zaradi napačne namestitve.