Pošlji povpraševanje

Nosilec za kolo na vlečni kljuki Thule - kakovost, enostavnost in varnost

Nosilec za kolo na vlečni kljuki Thule je edinstven, praktičen in varen. Nosilec koles za vlečno kljuko Thule je dosti bolj ekonomičen kot strešni nosilec za kolo, saj le-ta povzroči, da je avtomobil med vožnjo manj stabilen, saj se mu težišče zviša, prav tako je manj aerodinamičen, zahtevna pa je že sama montaža strešnega nosilca.

Nosilec za kolesa Thule za vlečno kljuko ne vpliva bistveno na vozne lastnosti vozila

Vse omenjene težave bodo z nosilcem za kolesa na vlečni kljuki Thule minimizirane. Nosilec je enostaven za montažo, zmontirati je potrebno le kljuko za avto, nosilec za kolesa za vlečno kljuko Thule pa na kljuko le pripnete. Nosilec prav tako bistveno ne spremeni težiščne točke avtomobila ter tako bistveno ne vpliva na same vozne lastnosti vozila. Z nosilcem koles za vlečno kljuko Thule bo vožnja varna in enostavna.

VEČ INFORMACIJ O VLEČNIH KLJUKAH ZA AVTO

Pred uporabo nosilca koles za vlečno kljuko Thule je potrebno poskrbeti za montažo vlečne kljuke

Pred uporabo nosilca za kolesa na vlečni kljuki je potrebno poskrbeti za montažo vlečne kljuke, na katetri bo nosilec za kolo pripet. Montažo vlečne kljuke je pametno prepustiti strokovnjakom, saj je delo zapleteno. Seveda lahko nosilec koles za vlečno kljuko Thule namestite sami.

nosilec koles za vlečno kljuko thulenosilec za kolesa na vlečni kljuki thule

Vas zanima več o nosilcu za kolesa na vlečni kljuki Thule? Oglejte si naš portal in poiščite ustrezne informacije

Vas zanima več o nosilcu za kolesa na vlečni kljuki Thule? Oglejte si cene nosilca koles za vlečno kljuko Thule in se odločite za nosilec za kolo na vlečni kljuki Thule, ki bo kot nalašč ustrezal vam in vaši uporabi. Odločite se za nakup nosilca za kolesa na vlečni kljuki Thule in se s pomočjo njega podajte na novo nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

Če vas zanima kako namestiti vlečno kljuko:http://www.avtokljuke.si/blog/izpostavljeno-na-prvi-strani/namestitev-vlecne-kljuke-na-avtomobil.html