Pomlajevanje obraza na enostaven način

Pomlajevanje obraza je vedno bolj aktualna tema, ki pa se že zdavnaj ne pojavlja več samo med ženskami. O njej vedno pogosteje razmišljajo tudi moški. Vsak od nas si želi biti najboljša verzija samega sebe in z modernimi metodami nam je to tudi vedno bolj dosegljivo.

Estetska kirurgija tako v današnjih časih ni več rezervirana le za filmske zvezde in bogate ljudi. Le zakaj si ne bi privoščili manjših popravkov ter si povečali samozavest, če si seveda sami to želimo? Današnje metode za pomladitev obraza niso več nujno tako invazivne. S pravo roko izkušenega estetskega kirurga je lahko rezultat popolnoma naravnega videza. Estetika Aristotel je klinika, ki ima na tem področju veliko znanj.

Pomlajevanje obraza - odprava podočnjakov

Pomladitev obraza z neinvazivnim posegom – je to mogoče?

Pomladitev obraza je morda nekaj, o čemer razmišljate tudi sami. Navsezadnje konstantno spremljamo različne svetovne zvezde, ki se pri svojih 50-ih ali celo več letih lahko po videzu kosajo z marsikatero 20-letnico. Čeprav nekatere od njih izgledajo popolnoma naravno, se morate zavedati, da je njihov izgled rezultat mnogih popravkov in posegov, ki so izvedeni zelo strokovno.

Pomlajevanje obraza v Hollywoodu ni nič nenavadnega. Zato se ni smiselno primerjati z njimi, pa vendar so tudi vam na voljo tovrstni posegi. Eden izmed njih je tudi pomladitev obraza z nitkami. Vas zanima, kako se lahko tudi vi poslužite pomladitve obraza na neinvaziven način?

Pomladitev obraza z botoxom

Pomladitev obraza z nitkami

Pomladitev obraza z nitkami je poseg, ki zagotavlja popolnoma naraven videz. Rezultat je bolj gladka koža mladostnega videza, ki pa ne izdaja znakov opravljenega posega. Za razliko od nekaterih drugih metod na koži ni nobenih vidnih rezov. Učinek traja približno eno leto in pol, nitke pa se po določenem času razgradijo.

S tem spodbudijo procese, ki so telesu naravni – kolageneza. Rezultat je pomladitev obraza oziroma tistega predela, kjer je nitka vstavljena. Uporabita se lahko dve vrsti nitk – s kaveljci in brez kaveljcev.

Pomladitev obraza z nitkami brez kaveljcev je kot nekakšna podložitev kože in tako se poudari določen predel, npr. ustnice, čeljust ali ličnice. Nitke s kaveljci pa nudijo pomladitev obraza na način dviga obraza. Nitke se lahko vstavijo praktično na vsa mesta, kjer se pojavljajo gube.

Najpogosteje je to pomlajevanje obraza, kjer lahko poleg že omenjenih predelov dvignemo tudi obrvi. Uporabljajo pa se tudi na telesu, še posebej na dekolteju, rokah, kolenih in pa celo na trebuhu. Okrevanje ni potrebno, poseg pa traja le od 10 do 30 minut.

Pomladitev obraza z nitkami