Projektiranje zelenih površin - Arboretum Volčji Potok

Zakaj izbrati Arboretum Volčji Potok?

Projektiranje zelenih površin je naša že dolgoletna tradicija. Imamo izkušeno ekipo krajinskih arhitektov in agronomov ter odlično vrtnarsko ekipo. Ponujamo vse na enem mestu:


V lastnih drevesnicah gojimo sadike grmovnic in dreves, v vrtnariji trajnice in enoletnice. Upoštevali bomo vaše želje in jih uresničili.

ProjektiranjeProjektiranje pod taktirko vrhunske ekipe projektantov

Projektiranje zelenih površin vodi izkušena ekipa projektantov - krajinskih arhitektov in agronomov, ki načrtuje zasaditev zasebnega vrta, parkov, obcestnega prostora in drugih javnih površin. Izvedbena in vzdrževalna dela (zasajanje in vzdrževanje zelenih površin) opravljajo posebne vrtnarske ekipe, ki jih stalno izobražujemo in seznanjamo z novostmi v vrtnarskih tehnikah. Tako bo načrtovanje vašega vrta, urejanje in zasaditev vrta narejena vrhunsko in profesionalno.
Izdelujemo projekte s področja krajinske arhitekture in prostorskega načrtovanja, za katere je nujno sodelovanje pooblaščenega krajinskega arhitekta.


Poleg načrtovanja in zasaditev vam v Arboretumu Volčji Potok nudimo tudi najrazličnejše razstave za otroke in odrasle, zato si oglejte naš delovni čas in cenik.


Informacije in kontakt za projektiranje zelenih površin

Tel.: 01 831 43 11
Mob. št.: 031 70 60 70
E-pošta: info@arboretum.si


Arboretum Volčji Potok | Projektiranje zelenih površin, urejanje in zasaditev vrta: