Otroške delavnice in otroško igrišče polno zanimivih igral

Za otroke smo v Arboretumu dobro poskrbeli. Že od vhoda se lahko popeljejo z vlakom in ob tem opazujejo cvetje in park.
Na robu parternega parka je dobro obiskano otroško igrišče. Po igralih otroci plezajo, se dričajo in gugajo. Otroško igrišče vsebuje tudi otroški labirint, ki je kot nalašč za tekanje. Ko se otroci igrajo, lahko odrasli posedijo na klopcah. Opozarjamo pa vas, da je uporaba igral na lastno odgovornost in da otrok nikjer v parku ni dovoljeno puščati brez nadzora.
Za otroke smo pripravili otroške delavnice, ki se jih lahko brezplačno udeležijo od marca do decembra. Predšolski otroci imajo za razpisane termine prost vstop v park in brezplačne delavnice. Šolski otroci plačajo vstopnino. Otroške delavnice je za skupine mogoče izvesti po dogovoru tudi v drugih terminih.
Na koncu sprehoda pa se lahko skupaj z otroki posladkate v kavarni na letnem vrtu.

Otroško igriščeNa spletni strani smo pripravili poučne in zabavne vsebine za najmlajše obiskovalce. Oglejte si vtise z otroških delavnic, zanimivosti o rastlinah, metuljih ali dinozavrih ter si natisnite pobarvanke. Spremljajte nas na http://otroskivrticek.wordpress.com/ in se udeležite zabavnih dogodivščin!


Odraslim so na voljo vodeni ogledi oz. vodenje skupin, lahko pa si ogledate tudi našo pestro ponudbo za vrtove in druge zelene površine. V Arboretumu Volčji Potok vam nudimo načrtovanje vrtov, projektiranje zelenih površin, obiščite pa tudi Vrtni center Arboretum s pestro ponudbo!


Arboretum Volčji Potok | Otroške delavnice in ostala pestra ponudba: