Delovni čas in cenik Arboretuma Volčji Potok

Delovni čas Arboretuma Volčji Potok se prilagaja sodobnemu način življenja obiskovalcev. Zaradi vsakoletnih novosti in številnih prireditev postaja Arboretum Volčji Potok mesto druženja in aktivnega preživljanja prostega časa vseh generacij. Nudimo vam otroške delavnice, vodenje skupin in vodene oglede naše bogate zbirke. Želimo vam, da bi se čas pri nas ustavil in bi bil obisk prijeten!


Arboretum
Delovni čas - Arboretum Volčji Potok

Park Arboretum Volčji Potok

Marec: 8.00-18.00
Od aprila do avgusta: 8.00-20.00
September: 8.00-19.00
1. oktober - 27. oktober: 8.00-18.00
28. oktober - 30. november: 8.00-16.30
1. december - 29. februar: ZAPRTO


Cenik na naši spletni strani www.arboretum.si
vsebuje podrobne podatke, zato vas vabimo k ogledu:
Arboretum cenik.

Obiščite nas!Kje smo

Arboretum Volčji Potok
Volčji Potok 3
1235 Radomlje
Slovenija


GPS KOORDINATE
46°11'4.99'N
14°36'22.12'E

Dostop do Arboretuma Volčji Potok z osebnim avtomobilom

Odcep z avtoceste Ljubljana - Maribor je z obeh smeri označen na smerokaznih tablah (izvoz številka 24, Domžale). Sledite cesti proti Radomljam. V kraju Radomlje je v krožnem križišču označen odcep za Arboretum. Od izvoza z avtoceste do Arboretuma je 6,5 km.


Dostop do Arboretuma Volčji Potok z javnim prometom

Na relaciji Ljubljana-Kamnik-Ljubljana vozi primestni avtobus KamBus. Nekajkrat na dan ustavi na postaji pred vhodom v park, še pogosteje na avtobusni postaji v Radomljah, ki je od parka oddaljena približno 1,5 kilometra. Najbližji železniški postaji sta Jarše-Mengeš in Homec, ki sta od parka oddaljeni nekaj kilometrov. Vabimo vas, da si ogledate tudi naš delovni čas in cenik.


Urejeno parkirišče ob vhodu v park

Za naše obiskovalce je ob vhodu v park in ob Vrtnem centru Arboretum urejeno veliko parkirišče. V času spomladanske razstave in ob večjih dogodkih, ko je v parku veliko obiskovalcev, poskrbimo tudi za dodatna parkirna mesta. Oglejte si naš delovni čas in cenik ter nas obiščite!


Delovni čas in cenik Arboretuma Volčji Potok: