Pošlji povpraševanje

Nemške kuhinje Dassbach na voljo v Salonu kuhinj A-LES

Za nemške kuhinje Dassbach je značilna vrhunska kakovost, ki se odraža za vsakimi vratci in v vsakem predalu kuhinjskega pohištva. V izdelavo najvišje kakovosti v učinkovite proizvodne metode je podjetje vložilo veliko truda in časa. Ker jih odlikuje tudi odlično oblikovanje, so nemške kuhinje Dassbach tudi estetsko dovršene in prijetne na pogled. To velja tako za klasične lesene kot za moderne in funkcionalne kuhinje. Seveda pa nemške kuhinje Dassbach odlikuje tudi ugodna cena, zlasti če pomislimo na velik prihranek prostora, ki ga zagotavlja kuhinja po meri.

Izdelava kuhinj po meriIzdelava kuhinj po meri omogoča upoštevanje vaših želja in zahtev, hkrati pa tudi razpoložljivosti oz. velikosti prostora. Zato je ceno takšne kuhinje težko določiti. Svetujemo vam, da nas za brezplačen računalniški 3D izris vaše kuhinje pokličete na (05) 90 44 620 ali nam pišete na info@dassbach.si. Dogovorili se bomo za termin izrisa kuhinje po meri v našem salonu ali pa pri vas doma.

Strokovno in natančno bomo izmerili vaš prostor, kuhinjo pa vam računalniško izrisali. Svetovali vam bomo pri materialih, razporeditvi in dekoraciji, pri nakupu bele tehnike in jedilnice ter tudi glede opremljenosti dnevne sobe v enakem dizajnu in materialih. Po zaslugi sodobnih tehnoloških postopkov in vrhunskih materialov bo vaša nova kuhinja Dassbach izdelana hitro in kakovostno, predvsem pa bo popolnoma prilagojena vašim zahtevam, razpoložljivosti prostora in slogu bivanja.

Izdelava kuhinj po meri za popoln izkoristek prostora

Izdelava kuhinj po meri prinaša številne prednosti. Daje nam možnost kar najbolje izkoristiti dano površino, obenem pa nam izdelava kuhinj po naročilu omogoča optimalno prilagoditi kuhinjske elemente, opremo in delovne procese našim potrebam.

Nemške klasične kuhinje bodo očarale večne klasike, ljubitelje brezčasne elegance in domačnosti lesa ter tradicionalnih barv. Ljubitelji sodobnega sloga pa boste navdušeni nad ravnimi linijami in gladkimi površinami, estetiko in praktičnostjo moderne in funkcionalne kuhinje po meri.

Kuhinja po meri cenaKuhinja po meri - ugodna cena nemške kuhinje Dassbach

Mnogi so danes še vedno prepričani, da je zaradi velike možnosti izbire materialov modernakuhinja po meri precej dražja od standardne. Že res, da je cena, ki jo prinaša izdelava kuhinj po meri, odvisna od kakovosti materialov, vendar to še zdaleč ne pomeni, da je kuhinja po meri vedno dražja. Sploh če upoštevamo prihranek prostora z izdelavo po meri, je cena kuhinje po naročilu pravzaprav lahko zelo ugodna.

Nemške kuhinje Dassbach - najnovejša tehnologija, ekskluzivne rešitve in natančno delo. Vabljeni na našo spletno stran!

A-LES d.o.o. | Izdelava vrhunskih klasičnih in modernih nemških kuhinj - povezava do naše spletne strani: